• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Biri bunları ekrandan temizlesin artık!

Yeniakit Publisher
2022-10-31 11:39:00 - 2022-10-31 11:42:07
Biri bunları ekrandan temizlesin artık!

Son dönemde yaptığı skandal paylaşımlarla kendine yer bulmaya çalışan YouTuber Danla Bilic ekranlarda şok bir harekete imza attı.

Son dönemde yaptığı paylaşımlarla kendine yer bulmaya çalışan YouTuber Danla Bilic ekranlarda şok bir harekete imza attı. Programdaki tavırları ile dikkat çeken Danla Bilic'in alkollü olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bilic, Doğu Demirkol ile Alelade Show'un 49'uncu dakikasında yayından ayrıldı. Gençliği zehirleyen bu şahsın görüntüsü pes dedirtirken, konuya ilişkin Bilic'ten açıklama gelmedi.

Danla Bilic'in "reklamın iyisi kötüsü olmaz" mantığıyla hareketler yaptığı programdaki skandal görüntüleri şok etkisi yaptı. Böylesi bir şahsın dikkate alınarak programlara çıkartılması ise pes artık dedirtti.

Tuhaf hareketlerde bulunan ünlü fenomen Bilic, Doğu Demirkol'un sorularına güçlükle cevap verdi. Ekran başındaki izleyenlerin dikkatini çeken bu durumun ardından ayakta durmakta dahi zorlanan Danla Bilic programın 49'uncu dakikasında yayından ayrılmak zorunda kaldı.

Garip hareketleriyle ekranda boy gösteren Bilic için yetkililerden herhangi bir açıklama gelmedi. Sosyal medya kullanıcıları yaptıkları paylaşımlar ile Bilic'in yayına alkollü çıktığını iddia etti. Bilic'e yoğun eleştiri yapıldı.

 

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ramses

PİSLİK BUNLAR BUNLARLA İŞİMZİ OLMAMALI ZORLA AHBER YAPIP MİLLETİ RAHATSIZ EDİYORLAR !

YILMAZ DURMUŞ

Televizyon kanallarında artık herşey mübah gibi, TV 100'ün hafta içi sabah haber programını sunan bir bayan resmen vücudunu (özellikle bacaklarını) teşhir ederek program sunuyor, öteki alkollü olarak program sunuyormuş gibi örnekler çok, chpkk yanlısı TV lerdeki haber spikerleri ise haber sunmaktan çok kendi düşüncelerini dikte etmekteler, ancak tabiiki böyle geldi böyle gitmemesi gerekir diye düşünüyorum
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23