• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bir kendini bilmez Türkiye'yi dünyaya rezil etti! FIFA Başkanı Infantino'dan Halil Umut Meler açıklaması

Yeniakit Publisher
2023-12-12 13:47:00 -
Bir kendini bilmez Türkiye'yi dünyaya rezil etti! FIFA Başkanı Infantino'dan Halil Umut Meler açıklaması

MKE Ankaragücü'nün sözde Başkanı Faruk Koca'nın, FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısına FIFA Başkanı Gianni Infantino'dan kınama geldi.

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan ve 1-1 beraberlikle sona eren Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının bitiş düdüğünün ardından MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın, FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler'e yaptığı yumruklu saldırıyla alakalı FIFA Başkanı Gianni Infantino, kınama mesajı yayımladı.

Infantino, "Futbolda şiddete kesinlikle yer yoktur, saha içinde ya da dışında. MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan Türkiye Süper Lig maçının ardından gerçekleşen olaylar kesinlikle kabul edilemez ve sporumuzda ve toplumumuzda yeri yoktur. Maç görevlileri olmadan futbol olmaz. Hakemler, oyuncular, taraftarlar ve personelin oyunun tadını çıkarabilmek için güvende olmaları gerekiyor. İlgili yetkilileri, bunun her kademede kesinlikle uygulanmasını ve saygı duyulmasını sağlamaya çağırıyorum" ifadelerine yer verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hayret

Akp icinde daha nice kendini bilmez edepsizler var, ama hayret ettim 2 dönem akp milletvekilligi yapmis ve hala parti üyesi bu adam hakkinda böyle haber yaptiniz. Yani bozuk saat gibisiniz , bazen dogruyu gösteriyorsunuz.

TATAR RAMAZAN

sanki avrupa maçları güllük gülistanlık,eğer bu hakem hataları düzeltilmezse yada o maçı yöneten hakem adam gibi yönetmeyip menfaat gereği gereğini yapıyorsa daha bu başlangıç diyebilirim,bütün liglerdeki türk hakemlerini değiştireceksin hepsi yabancı yap bakalım her hafta büyük takımlar maç kazanabiliyormu,büyük takımlar yada maçı yöneten hakemin oynattığı maçı her taraftarıysa o tuttuğu takımın yenilmemesi için elinden geleni yapar yada kollar eğer böyle yapan olursa aldığı yada dolaylı aldığı maaş yada rüşvet varsa zıkkım olsun diyorum,haa doğru dürüst maç yöneten hakemlere lafım yok onlarından alnından öper tebrik ederim..doğruya doğru yanlışa yanlış...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23