• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bir Deniz Uğur, bir Reha Muhtar! Bitmedi gitti...

Yeniakit Publisher
2022-10-14 16:17:00 - 2022-10-14 16:34:34
Bir Deniz Uğur, bir Reha Muhtar! Bitmedi gitti...

Oyuncu Deniz Uğur, eski eşi Reha Muhtar'a yönelik 'Akli melekeleri yerinde değil' iddiasında bulundu. Ünlü televizyoncudan eski eşi Uğur'un bu söylemine cevap niteliğinde paylaşım geldi.

Reha Muhtar'dan Deniz Uğur'a şok suçlama!

Her arttığında velayet davası açıp para alıyor

Oyuncu Deniz Uğur, çocuklarının babası Reha Muhtar'ın, 13 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla şikayette bulundu. Uğur, önceki gün yeni bir dava daha açarak Muhtar'ın akıl sağlığının yerinde olmadığını belirtti.

Bu gelişmelerin ardından Muhtar, çocuklarının annesi Uğur hakkında bir paylaşım yaptı.

"1.5 yaşında para aldı"

63 yaşındaki Muhtar, paylaşımda şu sözlere yer verdi: "Bu nasıl bir anne! 1.5 yaşında para aldı, kaçırdığı çocukları babaya verdi. Annelik yapmadı.

"Enflasyon her arttığında..."

13 yıldır çocuklara hem annelik hem babalık yapıyorum. Hanımefendi her enflasyonda çocukları kaçırıp velayet davası açıyor.

Ne olmuştu?

Deniz Uğur ile Reha Muhtar geçtiğimiz haftalarda nafaka haberleri ile gündeme gelmişti. Deniz Uğur'un Reha Muhtar'a, 13 yaşındaki kızı Mina Deniz'in ellerini ısırdığı ve şiddet uyguladığı iddialarıyla uzaklaştırma aldırdığı ortaya çıkmıştı.
Muhtar'a karşı geçen yıllarda velayet davası açan Deniz Uğur, kızıyla ilgili darp raporu alıp İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi'ne başvurmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ömer Genç

akit bize ne reha dan ,neden bu darbeci kalıntılarını yayınlıyorsunuz...

NAMUSLU, DÜRÜST AİLE YAŞANTISI OLMAYAN KAMALİSTLER YILLARCA TÜRKİYE Yİ SOYDULAR

Bunu gören, gerçekleri söyleyen "TÜRKİYE ATATÜRKÇÜLÜK MASKESİYLE SOYULUYOR" diyen U.Mumcu bedelini hayatıyla ödedi. Vekil edilen karısı bile bu dosyanın çözülmesi için çızzzz. U.DİNİDAR 30 yaş küçük karısını doğuma ABD YE GÖNDERMİŞTİ, ispatlansın kendimi asarım, uçuş kayıtlarına rağmen vurdum duymaz davrandı, asmadı. KAMALİSTLERİN ÇOCUKLARI MUHAKKAK BABALIK TESTLERİ YAPTIRMALIDIR. D.BAYKIL gibiler evli sekreterleriyle METRES HAYATI YAŞADIKLARINI UNUTMAYALIM. MUŞLUADAM
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23