• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bir bu eksikti… Hapishane kafe

Yeniakit Publisher
2024-02-07 08:26:00 -

Bursa'da hizmete giren 'hapishane' konseptli kafeye gençler yoğun ilgi gösteriyor. Kafede garsonlar gardiyan ve mahkûm kıyafetleriyle hizmet veriyor. İçerisinde hücrenin de olduğu kafeye gelen müşteriler, mahkûm kıyafetleri giyerek istediği bölümde fotoğraf da çektirebiliyor.

Yalova'da açılan ve tüm Türkiye'nin gündemine oturan hapishane konseptli kafenin, yakın zamanda Bursa'da da açıldı. Yalova'da hizmete giren 'hapishane' konseptli kafeye gençler yoğun ilgi gösteriyor. Kafede garsonlar gardiyan ve mahkûm kıyafetleriyle hizmet veriyor. İçerisinde hücrenin de olduğu kafeye gelen müşteriler, mahkûm kıyafetleri giyerek istediği bölümde fotoğraf da çektirebiliyor.

 

Haft Coffee isimli mekan geçtiğimiz ay Yalova'da açıldı. Müşterilerin çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşması popülariteyi arttırdı. Şimdiden kafe ilk franchising'ini Bursa Görükle'ye verdi. 'Hapishane' konseptli Haft Coffee'ye, gençler ilgi gösteriyor. Kafede garsonlar gardiyan ve mahkûm kıyafetleriyle hizmet veriyor. İçerisinde hücrenin de olduğu kafeye gelen müşteriler, 'mahkûm' kıyafetleri giyerek istediği bölümde fotoğraf da çektirebiliyor. Müşterilerin çektirdiği fotoğraflar sosyal medyada paylaşılınca kafenin popülaritesi de arttı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vahap Kalyoncu

Gençlik işte geldiği son durum bu maalesef.

asim keskin

Z...di, tipi gencler. Bunlar kiyametin alametleri. Aileyi yiktilar, toplumu yikacaklar sonra kiyamet.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23