• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bir başlığa bakın bir de ilk maddeye! Ümit Özdağ - Kemal Kılıçdaroğlu protokolünde ilginç detay

Yeniakit Publisher
2023-05-26 13:20:00 -
Bir başlığa bakın bir de ilk maddeye! Ümit Özdağ - Kemal Kılıçdaroğlu protokolünde ilginç detay

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan 2. tur seçimlerinde Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıklarken, iki parti arasında 7 temel ilkeden oluşan bir protokol imzalandı. Özdağ - Kılıçdaroğlu protokolünde ilginç detay hemen dikkat çekti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Millet İttifakı'nın adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini açıkladı. İki parti arasında 7 temel ilkeden oluşan bir protokol imzalandı.

Protokolün kapsamı, "Bu protokol, Zafer Partisi ile Millet İttifakı Bileşenleri arasında, Cumhurbaşkanlığı İkinci tur seçiminde ve sonraki süreçte yapılacak iş birliği esaslarını kapsamaktadır" şeklinde belirlendi.

Başlık, kapsamından farklı

İmzalanan mutabakatının başlığında "Cumhuriyet Halk Partisi ile Zafer Partisi arasında protokol" yazması ise dikkat çekti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

HII

KILIÇDAROGLUNUN OYINUNA GELENLERIN ALAYI TEPE TAKLA KILIÇDAROGLU BÜTÜN ORTAKLARININ SONUNU OYUNLAR IÇINDE OYUNLAR KURARAK PIYASADAN SILINMESININ ÖNCÜLGÜNÜ EN IYI SEKILDE YÜRÜTÜREK GÖSTERDI SIMDI SIRADA SÖZDE ORTADA PROF .UM DIYE GEZEN VE KENDINI AKILLI SANAN ÜMIT ÖZDAG KILIÇDAROGLUNUN OYUNUNA GELEREK ÜMIT ÖZDAGDA ÇIKARCI OLDUGU GIBI BEN ILLA IÇISLERI BAKANLIGINI ALMAK ISTIYORUM DIYEREK TEPE TAKLA ATLADI VE VERECEGINI SÖYLEYEN KILIÇDAROGLU BURADA TIPKI DIGER ORTAKLARININ ISINI BITIRDIGI GIBI ÜMIT ÖZDAGINDA ISINI BITIRMIS OLDU ÜMIT ÖZDAG FAKA BASTI GEÇMIS OLSUN PROF.SANA.....MISAL ALLAH KORUSUN KAZA ILE DIYELIM BASKAN SECILDI NE DIGER ORTAKLARINA NEDE ÜMIT ÖZDAG ALAYI HAVASINI ALACAKTIR KILIÇDAROGLUNUN IPI ILE KUYAYA INENLERIN ALAYI KUYUDA KALACAKLAR ISTE OZAMAN ORTALIK ÖYLE KARISACAKKI KENDI ARALARINDA HIÇ SÜPHESIZ BIRBIRLERINE TEPME TOKAT GIRECEKLER BIRDE BIRBIRLERININ KIRLI ÇAMASIRLARINI ORTAYA SERECEKLER BILMIYORLARKI KILIÇDAROGLU KENDILERINI AKILLICA KULLANDIKLARINI KILOÇDAROGLU DENEN BU HAIN SEYTANI BILE KANDIRACAK GÜÇTE BILMIYORLARKI BU ORTAKLAR KILIÇDAROGLUNUN YILLARDIR HDPKK ILE ORTAK GIZLI KARANLIK ISLER ÇEVIRDIGINI KILIÇDAROGLU KANDILE HIZMET ETMEKTEDIR NEDEN ÇÜNKI SEZGIN TANRIKULU DENEN HDPKK NIN IÇINDEN YILLAR ÖNCE CHP YE SIZARAK CHP NIN HDPK ILE SUAN ARALARINDA HIÇ BIR FARKI KALMAMISTIR ÜMIT ÖZDAGDA DIGER ORTAKLARIDA BÖYLELIKLE PIYASADAN SILINIREK GIDECEKLER GITMEK ZORUNDA KALACAKLAR NE IP NE SP NE DEVA NE GELECEK NE DP NE EKREM IMAMOGLU NE MANSUR YAVAS HIÇ KIMSE BU MILLETE MAZERET ANLATAMAZLAR 28 MAYIS AKSAMINDAN SONRA ALAYI TIPKI ABDULLATIF SENER GIBI SONU OLACAK KILÇDAROGLU ISINI BILIR ADAM BIR KASETLE KOSKOCAMAN DENIZ BAYKALI BITIRMISTIR ORTAKLAR KIMKI KILIÇDAROGLU IÇIN BU ORTAKLAR BIRER ÇEREZ KONUMUNDA HADI HEPINIZE GÜLE GÜLE ÇOK GEÇMIS OLSUN ÇEREZCILERE

Ermenistan bay kemali bekliyor

Yanlız ermeni asıllı bay kemali değil, meral apla, ümitide ermenistana göndereceğiz. 100 senedir Mülteci olduğunu unutmuşlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23