• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bir avuç şaşkın!

Yeniakit Publisher
2013-11-24 20:26:26 - 2013-11-26 14:17:01
Bir avuç şaşkın!

Gazetemiz Akit’te 10 Kasım’da yayınlanan “Olmasaydı da olurduk 1881-1938” şeklindeki ilandan rahatsız olan ve günlerdir sosyal medya üzerinden örgütlenen bir avuç şaşkın provokatör, gazetemiz önünde hüsrana uğradı, eyleme sadece 26 kişi katıldı.

NAİM TAŞBAŞI/YAĞIZ KILIÇ - İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdür Yardımcısı Salih Şen ve Bağcılar İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Karaoğlan’ın, gazetemiz çalışanlarına hakaret eden provokatörler yerine gazetemiz muhabirlerini gözaltına alma emrini vermesi dikkat çekti. Muhabirlerimiz, “Akrep” diye tabir edilen polis aracına karga tulumba konuldu. Polisler yazarımız ve Yazıişleri Müdürümüz Ali İhsan Karahasanoğlu’na da tekme attı. (Okla işaretli)

Gazetemiz Akit’te 10 Kasım’da yayınlanan “Olmasaydı da olurduk 1881-1938” şeklindeki ilandan rahatsız olan ve günlerdir sosyal medya üzerinden örgütlenen bir avuç şaşkın provokatör, gazetemiz önünde hüsrana uğradı.

Günlerdir sosyal medyadan örgütlenerek bir araya gelen ve içlerinde Odatv’cilerin, çapulcuların ve bazı ülkücü grupların da olduğu tahrikçilerin Akit Gazetesi’nin matbaası önündeki protestosuna 26 provokatör katıldı.  Dün öğlen saatlerinde gazetemiz matbaası önüne gelerek bozkurt işareti yapan, gazetemiz ve çalışanları aleyhine hakaret içeren sloganlar atan şaşkın grup, eleştirinin dozunu kaçırıp hakarete başlayınca mahalleliden sert tepki gördü.

VATANDAŞLARDAN PROVOKATÖRLERE TEPKİ

Gazetemizin matbaasının yanındaki Adıyamanlılar Vakfı’nda düğüne katılan vatandaşlar, eylemcilere “Müslümanlara hakaret edemezsiniz” ve “Müslümanlara ‘Soysuz’ diyemezsiniz” şeklinde tepki gösterdi. Mahallelinin, provokatörlerin hakaretlerine karşılık vermesi üzerine ise şaşkın eylemciler, çareyi kaçmakta bularak arka sokaklara doğru yürüdü.

Provokatif grup, gazetemiz önünden kaçarken de tahriklerini sürdürdü.

Provokatörler, bu sırada kendilerini görüntüleyen gazetemiz muhabirlerine saldırdı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdür Yardımcısı Salih Şen ve Bağcılar İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Karaoğlan ise polislere göstericileri korumalarını ve gazetemiz muhabirlerini gözaltına almalarını emretti.  Provokatörler hakkında işlem yapması gereken polis, eylemcilerin fotoğraflarını çekip görevini yapan Haber Müdürümüz Kenan Kıran ile muhabirlerimiz Fahrettin Dede, Hüseyin Kulaoğlu ve Mehmet Özmen’i karga tulumba gözaltına aldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Bağcılar Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polisler, vatandaşların tepkisi üzerine “Akrep” diye tabir edilen araçtaki muhabirlerimizi serbest bıraktı. Polis; gözaltına aldıkları Haber Müdürümüz Kenan Kıran ile muhabirlerimiz Fahrettin Dede, Mehmet Özmen ve Hüseyin Kulaoğlu’nu serbest bıraktı.
Mehmet Özmen, polislerin sert müdahalesi sebebiyle kolundan yaralanarak Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Hüseyin Kulaoğlu da darp edildi.

HABERİN FOTOĞRAF GALERİSİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN



x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23