• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Binlerce Ürdünlü Gazze ile dayanışma için yürüdü

Yeniakit Publisher
2023-11-25 09:17:00 -
Binlerce Ürdünlü Gazze ile dayanışma için yürüdü

Ürdün'de binlerce kişi, katil İsrail'in 7 Ekim'den bu yana 15 bine yakın kişiyi öldürdüğü Gazze Şeridi ve Filistin direnişiyle dayanışma için yürüdü.

Ulusal Direnişi Destekleme Forumu ve Ürdün'deki Müslüman Kardeşler Teşkilatı'nın (İhvan) siyasi kanadı İslami Çalışma Cephesi Partisi'ne bağlı İslami Hareket'in çağrısıyla düzenlenen yürüyüşe binlerce kişi katıldı.

Başkent Amman'daki El-Hüseyni Camisi önünde toplanan Ürdünlüler En-Nahil Meydanı'na kadar yürüdü.

"Bizim tercihimiz direniş" başlığıyla düzenlenen yürüyüşte, göstericiler Ürdün halkını "İsrail'in kabusu olarak" niteledi ve İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde'yi selamlayarak Filistin direnişine destek sloganları attı.

Göstericiler, "Bizim tercihimiz direniş" ve "Biden savaş suçlusu ve çocuk katilidir" gibi İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını kınayan yazıların olduğu pankartlar taşıdı.

Netanyahu'nun posterinin hitlere benzetilmesi dikkat çekti

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şimdi Çözülür

Biraz da bizim ülkemizdeki sarıklı,şalvarlı yürümeli.

Urdunun Osmanliya ihanetten itibaren YONETIMI DAIMA SIYONIST ingilizlerfe oldu...HALEN DAHIL ...osmanlidan koparilan cetvel devletlerin tamamunda durum AYNI.....VICDANLI G.MUSLIM VE MUSLUMAN HALKLARININ DOGAL ILKELI MERT LIDERI ERDOGANDIR

........
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23