• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bilişimle iş sahibi olmak kolaylaştı

Yeniakit Publisher
2014-06-30 08:04:00 - 2014-06-29 21:52:39
Bilişimle iş sahibi olmak kolaylaştı

MEGA Grup Başkanı Mesut Öpengin, uluslararası bir firma olduklarını belirterek, “Şirketlere ve şahıslara web sitesi kuruyoruz. 4 yıldır Türkiye’de, 16 yıldır uluslararası faaliyet yürütüyoruz” dedi.

AGÂH ÜSTÜN / İSTANBUL - Türkiye’de 4, uluslararası alanda ise 16 yıldır dünya çapında faaliyet gösteren bir firma olan MEGA Grup Bilişim, kendine ait internet sitesi sahibi olmak isteyen kimselere en ucuz şekilde etkileşimli çalışarak en kaliteli hizmeti sunuyor. 

Cüzi ücretler karşılığında talep edenleri internet sitesi sahibi yapan MEGA Grup, müşterilerine tamamen ücretsiz eğitimler de vererek interneti profesyonel anlamda kullanmayı öğretiyor. Tavsiye usulü satış yöntemini benimseyen firma, müşterilerini internet sitesi sahibi yapmasının yanında para kazanmanın da kapılarını açıyor. 

Network Marketin sistemi ile çalıştıklarını kaydeden MEGA Grup Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Öpengin, “Biz insanlara kısa yoldan zengin olmak vaadinde bulunmuyoruz, böyle bir dünya yok. Çalışmadan, emek vermeden para kazanmanız dünyanın hiçbir yerinde yok. Biz insanlara diyoruz ki artık dünya değişti, ticaret sistemi de değişti. Para kazanmanız için eski ilkel yollara başvurmanıza gerek yok” dedi. Öpengin, dünyada internet kullanıcılarının yüzde 97’sinin amatör olduğunu ve bu kesime hitap ettiklerini kaydetti. 

Türkiye’nin geleceğine potansiyel taşıyan liderler yetiştirme hedefinde olduklarını belirten Öpengin, “Geçen ay 20 bin kişi bizden kâr payı aldı. Bu şu anlama geliyor. Biz Türkiye’deki herhangi bir bakanlıktan çok daha fazla kişiyi istihdam etmiş olduk. Bizim hedefimiz daha da yüksek” diye konuştu. 

DÜNYA İLE ENTEGRE EDİYOR

İnsanlara internet dünyasının kapısını açtıklarını belirten Mesut Öpengin, bilişimle aslında insanları dünya ile entegre ettiklerini söyledi. Ticaret ile uğraşanları küresel bağlantı kurmaya vesile olduklarını ifade eden Öpengin, “Müşteri ağımızla daha bilinçli bir internet kullanıcı kitlesi oluşturmaya çalışıyoruz. Tek para kazanacağınız kapı devlet kapısı değil. Herhangi bir sermayesi ve tecrübesi olmayan kişilere risk içermeden kendi işlerini kurmalarını sağlıyoruz. Sen gel benim ürünümü sat, sattığın her üründen sana kâr payı verelim, diyoruz” ifadesini kullandı.

Web sitesinde tasarım ve eğitimi çok cüzi bir fiyata yaptıklarını ve bunu mekânsız bir alana yaydıklarına vurgu yapan Öpengin, esnek çalışmanın verimliliğini gördüklerini söyledi. Satışların yüzde 80’inin tavsiye usulü yürüdüğüne de işaret eden Öpengin, “Tavsiye usulü yapılan yüzde seksenlik satışımızın da yüzde 20 ya da yüzde 30’u sadece ürün kullanıcısı” ifadesini kullandı.

Binlerce kişi çözüm ortağımız

Türkiye’de 4 yıl içinde 60 bin müşteri kitlesine ulaştıklarını belirten Öpengin, “Şu an bu 60 bin müşterimizin bir kısmı aynı zamanda bizim çözüm ortağımız. Biz şahıslara ve şirketlere web sitesi satıyoruz. Örneğin bir doktorun, bir mühendisin, bir öğrencinin ya da bir esnafın kendi web sitesini kurabileceği çapta bir hizmet sunuyoruz. On binlerce memnun müşterimiz ve ortağımız ile Türkiye’nin en büyük pazarlama şirketi olma yolunda ilerliyoruz” dedi.Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23