• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bile bile sıcak mesaj! Özlem Zengin Sözcü ve avanelerine pas attı

Yeniakit Publisher
2024-08-27 14:52:00 - 2024-08-27 16:08:53

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Özlem Zengin’in Dilruba Kayserilioğlu hakkındaki sözlerine tepki gösterdi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Özlem Zengin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti seçmenine hakaret eden Dilruba Kayserilioğlu için kullandığı ifadelerle, başta Cumhuriyet, Sözcü olmak üzere CHP yandaşı ve mütedeyyin kesime karşı olan medya organlarına malzeme verdi. Zengin, Dilruba Kayserilioğlu’nun tutuksuz yargılanmasını istediğini söyledi.

Zengin’in ifadeleri sol tandanslı medyada destek bulurken, mütedeyyin kesimde tepkilere neden oldu.

Akit TV’de Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Alan’ın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu’nun yorumuyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili’nde, Özlem Zengin’in sözleri de masaya yatırıldı.

Konuya dair değerlendirmelerde bulunan Karahasanoğlu, karşı mahalleye sıcak mesajlar vermek için Sözcü gibilerine pas verilmemesi gerektiğini vurguladı. Karahasanoğlu, eşcinsel şarkıcının filmini iki kez izlediğini söyleyen Zengin’in, yıllar önce bir eşcinselin sunduğu programa katıldığını hatırlatarak, tekrar aynı sunucuyla röportaj yapmasının yanlış olduğunu da ekledi. Ali Karahasanoğlu, “Bu bir anlamda eşcinselliği meşrulaştırmaktır” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Akit cesursan git chp ile uğraş ak parti ile değil

Bu milletin özlem hanımla derdi ne hatta Bülent arınç lada derdi ne bu insanlar sayın erdoğanın da kıymet verdiği vatanını milleti için çalışan insanlar.

vatandaş

ak parti içinde bulunanların bu ve benzeri çıkışları ile sonraki seçim cumhurbaşkanlığı çok zor... Allahualem partideki bir kaç kişi yüzünden hem partinin hem ülkenin kaderi değişecek çok yazık.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23