• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Biden'dan İsrail-Filistin açıklaması: Tek yol var

Yeniakit Publisher
2023-11-27 03:36:00 -
Biden'dan İsrail-Filistin açıklaması: Tek yol var

Filistin ve İsrail'e ilişkin açıklamalarda bulunan ABD Başkanı Joe Biden, iki devlet için de tek çözüm yolunu açıkladı.

ABD Başkanı Joe Biden, “İki devletli çözüm, hem İsrail hem de Filistin halkının uzun vadeli güvenliğini garanti etmenin tek yoludur” dedi.

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail ve Filistin arasında iki devletli çözüm vurgusu yaptı. Biden sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “İki devletli çözüm, hem İsrail hem de Filistin halkının uzun vadeli güvenliğini garanti etmenin tek yoludur. İsraillilerin ve Filistinlilerin eşit ölçüde özgürlük ve onur içinde yaşayabilmelerini sağlamak için bu hedef doğrultusunda çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ya hak

ne olur suyu bulandırırsak. gidipte rusyadan yada çinden uçak alırsak.bizi çıkartırlarımış natodan ne zaman aldılarki.sende yap onlara çık şu gavur birliğinden. gelsinler üstümüze çarpışsınlar biraz bizde hamımızı hasımı9zı seçelim.görelim bakalım düya kaç bucak. bak bir avuç kassam tugaylarına israile sokakları dar etti.a.b.d. en seçkin birliklerini gazzeye gönderdi özel birlikmiş bir gecede duman oldu bitti.yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz.sen onu düşünme o seni düşünsün.bence bu ab ve abd ve natoya .artık hiç ihtiyacımız yok artık siz düşünün demeliyiz.

Laf baska eylem baska... HAKKIDIR HAKKA TAPAN VE 7 DÜVELLE SAVASAN ONURLU FILISTINLILERIN "ISTIKLAL!"

.........
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23