• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Biden katliamın gölgesinde İsrail'e indi! Katil ile kucaklaştı! İyi iş başardınız çocuklar!

Yeniakit Publisher
2023-10-18 11:38:00 - 2023-10-18 12:15:18
Biden katliamın gölgesinde İsrail'e indi! Katil ile kucaklaştı! İyi iş başardınız çocuklar!

İsrail-Gazze savaşında onuncu gün dolarken akşam saatlerinde Gazze'deki El Ehli Baptist hastanesini vuran füze, en az 500 can kaybına neden oldu. Dünya gündemi alt üst, ABD lideri Biden'ın Ürdün'de katılacağı dörtlü zirve iptal. ABD Başkanı Joe Biden ise, bu sabah Tel Aviv'e indi. Eli kanlı katile sarılan Biden sanki onu tebrik edermiş gibi sıkıca kucakladı.

Ortadoğu'daki yeni savaş başlar başlamaz İsrail'e kayıtsız şartsız desteğini sunan ABD, iki uçak gemisini Doğu Akdeniz'e konuşlandırıp İran'a mesaj verdi. Ardından ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken bölge turuna başladı, altı Arap ülkesini ziyaret ettikten sonra ilk durağı Tel Aviv'e geri döndü. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun günlerdir İsrail'e gelmesini beklediği ABD Başkanı Joe Biden ise, bu sabah Tel Aviv'e indi. Biden'ın destek ziyareti, tam da Gazze'deki hastane katliamının gölgesinde gerçekleşiyor.İsrail'den sonra Ürdün'e geçmesi planlanan Joe Biden, burada Mısır, Filistin ve Ürdün liderleriyle bir araya gelecekti. Filistin yönetimi lideri Mahmud Abbas, hastane saldırısının ardından Biden'la randevusunu iptal etti. Ürdün de benzer bir adım attı, dörtlü zirvenin yapılmayacağını duyurdu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

KANLI SOYKIRIMCI SAPKIN SAHTEKAR CANİ .. BUTUN DUNYANIN SUPHESI YOK!!!

Tevrati kendi sapkin amaclari icin degistiren ve devamli teror/bozgunculuk yapan siyonist sapkinlara BABIL KRALI NEBUKADNEZAR VE ROMA IMPARATORU HADRIYANUSUN NE YAPTIGI TARIHTE ACIK...

Seyh Şamil

Kufür birdir binlar da geteğini yapıyor da bizim sözde liderler ne yapıyor. Bir araya bile gelemediler!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23