• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bi defol git artık hayatımızdan!

Yeniakit Publisher
2022-08-07 16:07:00 - 2022-08-07 16:11:12
Bi defol git artık hayatımızdan!

Yaptığı sansasyonel hareketlerle edepsizlikte sınır tanımayan Bahar Candan bu sefer de elinde tuttuğu bir tomar parayı denize attı. Kimi Candan'ı görgüsüzlükle suçlarken kimi de paraların sahte olduğunu söyledi.

Yaptığı sansasyonel hareketlerle edepsizlikte sınır tanımayan Bahar Candan bu sefer de elinde tuttuğu bir tomar parayı denize attı. Kimi Candan'ı görgüsüzlükle suçlarken kimi de paraların sahte olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz haftalarda 11 milyon TL'lik bakiyesini paylaşan Bahar Candan daha sonra ise yaşlı adamlarla para karşılığında vakit geçirdiğini "Ben bu ülkenin en büyük sugar baby'siyim" diyerek ahlaksızlıkta sınır tanımamıştı.

Katıldığı moda programıyla fenomen olan Bahar Candan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak arkadaşlarıyla lüks bir yatta parti yapan Candan, yüzlerce lirayı ve dolarları yırtarak denize attı.

O anları sosyal medyadan paylaşan Bahar Candan, büyük tepki çekti. Ünlü fenomenin takipçileri “Kesin paralar sahtedir” yorumları yaptı. Kimi ise Candan'ı görgüsüzlükle suçladı.

LEZBİYEN OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI!

Önceki senelerde ekranlarda yayınlanan İşte Benim Stilim programıyla tanınan Bahar Candan, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Yaptığı ahlaksızlıklarla adından söz ettiren Bahar Candan, geçtiğimiz günlerde cinsel tercihi itirafıyla olay olmuş ve lezbiyen olduğunu açıklamıştı.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bilal Bilgin

O bizim hayatımızda değil ama siz ısrarla sokuyorsunuz!

KaraVeli

Sizlerde bu haberi alın siteden, kimsenin ruhu duymaz. Kime ne bundan.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23