• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bezm-i Alem’den son rezil görüntüler

Yeniakit Publisher
2013-06-28 21:39:00 - 2013-06-28 21:39:51
Bezm-i Alem’den son rezil görüntüler

Cami içerisinde sağlık personeli gibi davranan şahısların üzerinde haç işaretleri görülerken, eylemcilerin nahoş görüntüleri de dikkat çekiyor.

HABER MERKEZİ
Gezi olayları sırasında göstericilerin kapısını kırarak girdiği Dolmabahçe’deki Bezm-i Alem Valide Sultan Camii’nden yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Görüntülerde haçlı önlüklü doktorlar ve caminin cam paravanlarının sarhoş gençler tarafından kırılması var. Güvenlik kamerası tarafından çekilen bir görüntüde ise bir çiftin kimseye aldırış etmeden cami içinde birbirine sarılıp öpüştükleri göze çarpıyor.
REZİLLİKLERİ SADECE İÇKİYLE
SINIRLI KALMAMIŞ
Gezi Parkı eylemleri sırasında Dolmabahçe’de bulunan Başbakanlık Çalışma Ofisi’ne gitmek isteyen militan grup, polisin müdahalesinin ardından Bezm-i Alem Valide Sultan Camii’ne kaçmış, ayakkabılarıyla girdikleri camide içki içip olaylarda yaralananları tedavi etmişlerdi. Kartel medyası ve CHP içki rezaletini inkar edip eylemcileri aklamak için yoğun bir çaba içine girmişti. Olayların ilk günlerinde kaydedilen güvenlik kamerası görüntüleri ise eylemcilerin cami içerisinde etrafa saldırdıklarını, kendi aralarında kavga ettiklerini ve hatta daha öteye gidip içeride öpüştüklerini gözler önüne serdi.  
ÖNLÜĞÜNDE HAÇ İŞARETİ VAR
Görüntülerde, sırtında haç işareti olan sağlık personeli olduğu tahmin edilen beyaz önlüklü bir kişi dikkat çekiyor. Söz konusu kişinin camiye doluşan gençlere müdahalede bulunması ve onları yönlendirmesi dikkat çekiyor.
KİMİSİ KAPIYI KIRIYOR, KİMİSİ ÖPÜŞÜYOR
Bir başka görüntüde ise sarhoş olduğu tahmin edilen ve bir kaç kişinin güçlükle zaptetmeye çalıştığı bir gencin caminin içinde etrafa zarar verdiği görülüyor. Öfkeli genç, caminin son cemaat yerinde kadınlar için ayrılan bölümün kapılarını yumruklayarak kırıyor. Kırılan kapının camları etrafa saçılıyor. Bir süre sonra başka bir kişi kırılan kapıyı kaldırmaya çalışırken görülüyor.
Aynı kaydın devamında ise onlarca kişiye aldırış etmeyen iki geç birbirine sarılıp öpüşüyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23