• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beyaz Saray'dan skandal hastane açıklaması

Yeniakit Publisher
2023-10-19 10:20:00 -
Beyaz Saray'dan skandal hastane açıklaması

"Küfür tek millettir" hadisinin hakkını veren Amerika, terör devleti İsrail'in hastane saldırısını örtbas etmek için dünyanın gözünün içine baka baka yalan söylüyor.

ABD, Gazze Şeridi'ndeki hastaneye düzenlenen ve 1000'den fazla Filistinlinin ölümüne yol açan ölümcül saldırının arkasında İsrail'in olmadığını söyledi.

Beyaz Saray, hava fotoğrafları ve iki Hamas üyesi arasında geçtiği iddia edilen ve İslami Cihad'ın füzesinin yanlışlıkla ateşlendiğini itiraf eden bir telefon görüşmesini de içeren sözde kanıtların, El Ehli hastanesine düzenlenen saldırının arkasında İsrail'in olmadığını gösterdiğini belirtti.

ABD Başkanı Joe Biden İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'ya "gördüklerime dayanarak, bunu siz değil diğer ekip yapmış gibi görünüyor" demişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Yahudiler artık hastaneleri bile askeri kışla gibi görmeye başladılar ki, oraları da çok rahat bombalayabiliyorlar, yalanlarıyla, algılarıyla dünyayı aptal yerine koymayı ne zaman bırakacaksınız?, Allah'tan hiç mi korkmuyorsunuz, hayvanlar arasında bile böyle vahşet yoktur, ey Yahudi milleti günahlarınızla arşı alayı titretiyorsunuz, bu karşılıksız kalmaz.

Gazeteci

Hatırlıyorsan dün yazmıştım,NEDEN DURMADAN YALAN YAYINLAYAN, KONUŞANnın ne olduğunu. Bu bu gün içinde geçerlidir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23