• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Benim oğlum Kürt değil miydi?

Yeniakit Publisher
2014-10-15 08:31:00 - 2014-10-14 21:44:01
Benim oğlum Kürt değil miydi?

PKK’lıların katlettiği HÜDA-PAR’lı gençlerin aileleri Akit'e konuştu.

Kobani bahanesiyle ülkeyi savaş alanına çeviren PKK’lı provokatörlerin Güneydoğu’da acımasızca katlettiği HÜDA-PAR’lı gençlerin aileleri Akit’e konuştu.

PKK yandaşlarınca öldürülen 19 yaşındaki Hüseyin Dakak’ın babası Öztekin Dakak, “Benim oğlumun da içinde olduğu birkaç genç, kurban eti dağıtmaya gitmişlerdi. Görgü tanıklarına göre; gençlerimiz, etleri belirlenen evlere teslim etmek üzere arabadan indiklerinde, giyimlerinden ve ellerinde et poşetleri olmalarından dolayı çok sayıda PKK’lı tarafından saldırıya uğramışlar. Bunun üzerine çocuklar hemen yakınlardaki bir binaya sığınmış fakat PKK’lılar yandaki binanın balkonundan bizim gençlerimizin bulunduğu binaya girmiş çocuklara önce ateş etmiş ardından da binadan aşağıya atmışlar. Yerde yatarlarken de üzerlerinden araba ile geçmişler. Otopsi raporuna göre çocuğumun kafatasında iki tane satır izi var. 40 yerinde bıçak izi var. İki üç tane mermi çıkardılar. Çocuğum köse olduğu için hiç sakalı yoktu. Cesedini de sakalsız olduğu için tanıdım. Öyle bir hale sokmuşlar ki tanınmaz hale getirmişlerdi. Bu da yetmezmiş gibi PKK’lı kadınlar, ‘yakın bunları yakın bunları’ diye bağırmışlar” diye konuştu.

“GENÇLERİMİZİ, ‘MUHAMMEDİ KÜRT’ DİYE ÖLDÜRDÜLER”

“Benim ciğerim yanmış, başka kimsenin yanmasın” diyen baba Dakak, “Bunlar tutturmuş ‘Kürt davası Kürt davası’ diye. Öldürdükleri benim çocuğum Kürt değil mi? Bunların savaştıkları şey İslam’dır, Müslümanlardır, amaçları İslam’ı yok etmektir. PKK’lılar gençlerimizi, ‘Muhammedi Kürt (Hz. Muhammed’in (s.a.s) ümmetinden olan Kürt)’ diyerek öldürmüşler. Bunlar Apo’ya secde eden insanlardır. Apo’yu ilah gören adamlardır bunlar” açıklamasında bulundu.

“PKKLILARA, ‘SAKALLILAR IŞİD’LİDİR ÖLDÜRÜN’ DEMİŞLER”

Yine PKK sempatizanlarınca vurularak öldürülen Turan Yavaş’ın (37) kardeşi Kenan Yavaş ise, “Ağabeyimle kurban kesim yerinde görüşmüştüm. Kurbanları kestikten sonra poşetlere koyup şehir merkezindeki bazı evlere dağıttık. Dağıtacağımız diğer evler belli olmadığı için etlerin bir kısmını donduruculara koyduk. Ağabeyim de söz konusu etleri hangi evlere dağıtacağımızı belirlemek için dışarı çıktı. Olayların ortasında kalan ağabeyim sakallı olduğu için PKK’lılar tarafından sırtından vurularak öldürüldü. Zaten PKK yandaşlarına, ‘Sakallılar IŞİD’lidir. Nerede görürseniz öldürün’ diye talimat verilmiş. Ağabeyimi de sakallı olduğu için IŞİD’li zannedip öldürmüşler” ifadeleri kullandı.Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23