• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Ben Hz. Meryem” videosu ortalığı karıştırmıştı… Açıklama yaptı! Gerçek çok başka çıktı

Yeniakit Publisher
2024-03-28 15:41:00 - 2024-03-28 15:42:12

Sosyal medyada özellikle muhalif kimlikleriyle tanınan seküler kesimin, “Bu kadın Hz. Meryem olduğunu iddia etti” diyerek yaydığı video büyük infiale neden olmuştu. Olayın aslı ortaya çıktı.

Sosyal medyada son zamanlarda yaygın olarak görülen mehdilik ve şeyhlikle ilgili videolara bir yenisi daha eklendi. Umre ziyaretine giden bir kadının görüntüleri "Ben Hz. Meryem" notuyla yayınlanınca tepkiler de beraberinde geldi.

Görüntüdeki kadının Kübra Acar isimli bir kullanıcı olduğu belirlendi. Açıklama yapan Acar, söz konusu yazıyı kendisinin yazmadığını, olaydan habersiz olduğunu söyledi.

Görüntünün sosyal medyada hızla yayılmasının ardından sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Kübra Acar, "Geçtiğimiz aylarda bir tur firması ile Umre ziyaretine katıldım. Tur kafilesi ile çekilen görüntüler tanımadığım kişiler tarafından videonun üzerine 'Ben Hz. Meryem' yazılarak paylaşılmaya başlanmıştı. Yazılan yazı, haberler gerçeği yansıtmamakla birlikte hiçbir araştırma yapmadan haberi yayan basın organlarına, hakaretlere karşı yasal sürecin avukatlarım tarafından başlatıldığını kamuoyuna bildiririm" dedi.

'Ben Hz. Meryem' videosu ortalığı karıştırdı! Hedefteki isimden açıklama geldi: Gerçek değil, dava açıyorum

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

asim keskin

eeee orda burda resimlerini özel bilgilerini paylasirsaniz basiniz geleceklerid e hesaba ktamalisniz. Borunami AB ülkelerinde kisisel bilgilerin gizligi kanunlarina cok dikkat ediliyor. Sadece bizz Türkler icin önemli. Bir cok Alman firmasi mesela kendi elemanlarini reklama panolarinda göteremez ama Türk calisanlarin umurinda degil. Nerde bir Reklam resmi göresen kesinlikle Türk. Almanlar bunu kesinlikle yaptirmaz. Der s almiyoruz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23