• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Belçika'da Türk vatandaşına yaya geçidinde araba çarptı

Yeniakit Publisher
2023-09-08 15:55:00 -

Seküler tiplerin "medeniyet timsali" diye pohpohladığı Belçika'da yaya geçidinde bir Türk'e araba çarptı. Kaza anı saniye saniye kaydedildi.

Belçika’nın Gent şehrinde yaşayan Elazığlı Ahmet Erdoğan, karşıya geçerken sıra araba çarptı. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde, bir aracın geçişi sırasında yaya geçidinde bekleyen Erdoğan, siyah aracın ilerlemesiyle yolun karşı tarafına geçmek istiyor.

Yolu kontrol eden Erdoğan’a, yaya geçidinden ilerlediği sırada karşı istikametten gelen bir başka araç çarpıyor. Dün yaşanan olayda aracın çarpmasıyla savrulan Erdoğan, hastaneye kaldırılarak kontrol amaçlı gözlem altına alındı. Taburcu edilen Erdoğan’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bizde kilerle aynı

Cep telefonu ile uğraşarak yoldan geçilmez... burası da ayrı bir konudur...çarpan da Türk mü bilmiyoruz ( biri türk olduğunu yazmış) lakin bırakıp gitmiş gibi görünüyor...bu davranışa ancak insan insandan çok hayvana değer verdiği zaman ulaşabilir...o kadar dikkat ettiğim sağıma ve soluma ikişer kere bakarak geçtiğim halde yaya yoluna yaklaşırken hız kesmek istemeyen bir bayan... hızını yavaşlatmak yerine benim koşarak geçmemi beklediği...böyle ayrıcalıklı alıştırıldıkları için ...bana çarpma hizasına kadar gelme mesafesine baka baka geçtiğim halde yavaşlaması gerekirken bunu yapmadı... ilginçlik şu ki; gerçekten çok ilginç yol aldığım mesafenin başlangıç konumunda ki otomobil önünden geçmiş olduğum halde yavaşladı ( henüz geliyor)...uzakta olan henüz önünden geçmemiş olduğum otomobil hız kesmek şöyle dursun...ben geçmeden geçebilmenin hesabını yapıyordu... çarpmaya ramak kala durdu ama onunda benim de kan beyninize sıçradı...ve gayri ihtiyari gerizekalı mısın? diye yayayolu işaretini gösterdim...ve bu bir bayandı... hatasını bilmek yerine bana baskın çıkma yolunu arıyordu... eşim yanımda olmasaydı beni suçlu bile ilan edebilirdi terbiyesiz...

Yorum yeti olmadığı için buraya yazıyorum

Evet Fırat nehrinin altında tonlarca altın var... dağlar gibi fakat... Peygamberimiz sav. ısrarla haber veriyor ve ısrarla uyarıyor..." ALTINDAN UZAK DURUN" SAKIN DOKUNMAYIN Diye...peygamber efendimiz uyardıysa büyük önem arz eder...bütün dertleri bitirmez...aksine bütün dertlerin başlangıcı o altın Allah korusun... böyle gazlara gelmeyin lütfen ...bunu bildiğimi paylaşmak benim boynumun borcudur...siz de şuan da doğruyu biliyorsunuz ...bu doğruya göre haber yaparsanız kurtuluruz...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23