• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bebek katili PKK'nın IŞİD'den bir farkı yok

Yeniakit Publisher
2014-10-11 10:11:00 - 2014-10-11 10:24:00
Bebek katili PKK'nın IŞİD'den bir farkı yok

Ortalığı cehenneme çevirenlerin Avrupa’daki eşzamanlı gösterilerinde masum rolünü oynadıklarını yazan Emin Pazarcı, “bize bir yandan IŞİD, diğer taraftan Türkiye vuruyor” mesajının verilmek istendiğini belirtti. Pazarcı, sonraki süreçte Kobani bahanesi ile batıdan silah isteneceğini ve ortalık durulunca bunların Türkiye’ye karşı kullanılacağını yazdı

İŞTE O YAZI:

Dikkatinizi çekti mi acaba? PKK yanlıları, sadece Türkiye’de sokağa dökülmediler. Almanya’nın Nürnberg ve Hannover, Fransa’nın Lorient ve Rennes, Avusturya’nın Graz kentlerinin de aralarında bulunduğu, 7-8 ülkenin pek çok yerinde gösteriler yaptılar.

Ama ortaya koydukları görüntüler birbirinden çok farklıydı...

Türkiye’yi yakıp yıktılar, ortalığı cehenneme çevirdiler, Molotof kokteylleri ve silahlar kullandılar; kan döktüler. Batıda ise, Kobani’de katledilme tehlikesi altında olduğunu söyledikleri grupların “masum temsilcileri” olarak boy gösterdiler.

Çünkü, öyle gerekiyordu! Çünkü, PYD ve PKK’yı “terörist” olarak kabul eden Türkiye’yi sıkıntıya sokmaları lazımdı. Çünkü, “Bakın bize bir yandan IŞİD, diğer taraftan Türkiye vuruyor” mesajını vermek istiyorlardı.

Türkiye’yi yangın yerine çevirmelerinin arkasında yatan plan budur!

Şimdi bu planın gereği, İŞİD’e karşı savaşmak için batıdan silah isteyecekler. Onun propagandasını yapacaklar. Tabii, daha sonra bunları Türkiye’ye karşı kullanmak üzere! Sözün kısası, Kobani bir bahane.

Oysa, bunların IŞİD’den bir farkları yok. PKK’nın geçmişine bakarsak, sergilediği eylemler IŞİD’e rahmet okutacak cinsten…

Köyleri, mezraları bastılar; masum insanlarımızı kurşuna dizdiler. Askerlerimizi otobüslerden indirip, topluca katlettiler.

Başbağlar Köyü’nde saatlerce örgüt propagandası yaptıktan sonra, tek bir canlı kalmaması için ateşe verdiler.

Bebek öldürdüler.

Bunların sabıkalarında 400’den fazla bebeğin katli var.

Ortadoğu’da “en acımasız örgütler” sıralaması yapılsa, PKK denilen terör örgütü ilk sıralarda yer alır.

Al birini, vur ötekine...

Ama şimdi, suret-i haktan görünmek için ellerinden geleni yapıyorlar! (..)

EMİN PAZARCI / AKŞAM
Akit ARŞİV Sayfasından...

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23