• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bebek katili alçak Refah için dünyaya meydan okudu!

Yeniakit Publisher
2024-04-09 18:20:00 - 2024-04-09 20:26:29
Bebek katili alçak Refah için dünyaya meydan okudu!

İsrail'in katil başbakanı Binyamin Netanyahu, yaklaşık 1,5 milyon Filistinlinin sığındığı Refah kentine planladıkları kara operasyonuna ilişkin dünyaya meydan okudu.

Tel Hashomer'deki bir askeri üssü ziyaret eden siyonistlerin başbakanı, uluslararası kamuoyunun karşı çıktığı Refah'a kara operasyonu planına yönelik konuştu.

Netenyahu, “Refah dahil Hamas'ın tasfiyesini tamamlayacağız. Dünyadaki hiçbir güç bizi durduramayacak. Bunu yapmaya çalışan birçok güç var, ama faydası olmayacak” dedi.

Netenyahu, Hamas'ın İran ile işbirliği içinde olduğunu öne sürdüğü açıklamasına şöyle devam etti:

“Üç hedefimiz var. Bir, rehinelerimizi geri getirmek. İkinci hedef, Hamas'ı ortadan kaldırmak. Üçüncü hedef, Gazze'nin bir daha İsrail için tehdit oluşturmamasını sağlamak. Bir hedef daha var. Hamas, İran'ın bizi yok etmeyi amaçlayan şer ekseninin bir parçasıdır. Hamas'ı mağlup ettiğimizde, bu sadece Hamas'ı mağlup etmek değil, aynı zamanda ekseni de yenilgiye uğratmak anlamına gelecek”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah

Dünyada İsrail'e kafa tutabilecek bir güç yok. Adam gücünü kullanıyor, teröre geçit vermiyor. Dünya bize PKK'ya saldırma dediğinde nasıl dinlemiyorsak İsrail de Hamas'ı bitirene kadar durmayacak, durdurabilecek hiçbir güç yok.

Osman AYDIN

Asla israil haması bitiremeyecek cunku HAMAS PKK GIBI TEROR ORGUTU DEGIL AMA ISRAILIN BITME ZAMANI YAKLAŞIYOR ZULUM YAPAN GASP YAPAN HIRSIZLIK YAPAN BIR DEVLET AYAKTA KAAMAZ KALMADIDI HEP YOK OLDULAR BEBEK KATILLERI ERGEC YOK OLMAYA MAHKUMDUR
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23