• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

BDDK'dan Ekrem İmamoğlu'na yalanlama! 'Pazartesi' gününe işaret ederek manipülasyona kalkışmıştı...

Yeniakit Publisher
2023-05-25 08:53:00 -
BDDK'dan Ekrem İmamoğlu'na yalanlama! 'Pazartesi' gününe işaret ederek manipülasyona kalkışmıştı...

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan (BDDK) Ekrem İmamoğlu'nun 'Pazartesi günü bankalardan milletin parasını çekemediği bir süreç istemiyorsak' sözlerine yalanlama geldi. BDDK'dan yapılan açıklamada, bankaların ve sektörün dün olduğu gibi bugün de BDDK'nın gözetimi ve denetimi altında güçlü ve sağlam likidite ile finansal rasyolara sahip bir şekilde yoluna devam ettiği kaydedildi.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunca (BDDK), bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada bankalar hakkında beyan edilen, bir belge ve bilgiye dayanmayan açıklamaların gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

BDDK'nın sosyal medya hesabından paylaşılan yazılı açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada bankalarımız hakkında beyan edilen, bir belge ve bilgiye dayanmayan açıklamalar gerçeği yansıtmamakta olup bu tur mesnetsiz ve gerçeğe aykırı açıklamalara itibar edilmemesi, yayınlarda yer verilmesinin bankacılık mevzuatı çerçevesinde açıkça suç teşkil ettiğinin bilinmesi ve bu açıklamaları yapanlar ve yayanlar hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılacağı hususu kamuoyuna önemle duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, bankaların ve sektörün dün olduğu gibi bugün de BDDK'nın gözetimi ve denetimi altında güçlü ve sağlam likidite ile finansal rasyolara sahip bir şekilde yoluna devam ettiği kaydedildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

nihat

rum rum da nasıl bu kadar yalan konuşabiliyor. benim Akçaabat'ımdan böyle yalan, iftira, cahıl, hokkabaz, pkk ve bilumum terör destekçisi ve sevicisi çıktı. karısı da aynı pkk işaretleri ile kandildekileri seviyor. e oraya gitsin ve bize karşı savaşmaya başlasın. oradan da Akçaabat'ımıza geri gelsin de ne olacapını bir görsün.alçaklar ve terbiyesizler rum çoçukları.

h. hüseyin

Ekrem sende mi? ABD'nin bizdeki adamısın? vay gidi ülkem vay ki vay! bay bay Kemal gitse, vay vay Ekrem gelir. o da bir öncekini aratır. benim ülkemin kaderi bunlar olmamalı? bıktım bunların iş bilmezliğinden ve de adaletsizliğinden. Bunlarda vijdan muhasebesi hiç olmaz mı?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23