• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bazıları iki yüzlüdür!

Yeniakit Publisher
2023-05-01 17:36:00 -
Bazıları iki yüzlüdür!

Ülkü Ocakları'nın 7’li koalisyonun HDP ile bağlantısı üzerinden hazırladığı pankart Millet İttifakı'nın oy devşirmek için kirli pazarlığını ortaya koydu. Hazırlanan pankartlarda Kemal Kılıçdaroğlu-Selahattin Demirtaş ile Meral Akşener-Pervin Buldan'ın yer aldı. Afişte "Dikkat attığın her ok Mehmetçiğe kurşun olmasın" ifadesi yer aldı.

Altılı Masa, Cumhurbaşkanlığı için ortak adayını, meçhul pazarlıklar sonucu CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu olarak duyurdu. Kılıçdaroğlu'na ilk destek veren parti ise HDP oldu. Altılı Masa olarak tanınan fakat daha sonra PKK'nın siyasi uzantısı olan HDP ile kirli pazarlıklar içine giren Millet İttifakı, HDP'lileride masaya davet ederek Yedili Masa'ya dönüştüler. Oy için kurulan yapılan kirli oyunlar büyük tepkilere neden oldu. Bu tepkilere her geçen gün bir yenisi ekleniyor.Son olarak 7’li koalisyonun HDP ile bağlantısı üzerinden pankart hazırlayan Ülkü Ocakları’nın hamlesi büyük yankı uyandırdı. Kılıçdaroğlu-Demirtaş, Akşener-Pervin Buldan'ın yer aldığı afişler kirli pazarlığı anlatan en iyi gösrsellerden oldu.

"DİKKAT ATTIĞIN HER OY MEHMETÇİĞE KURŞUN OLMASIN"

Ülkü Ocakları, 7'li koalisyon ve Kandil'in siyasi uzantısı HDP'nin aynı çizgide buluşmasını çok çarpıcı bir pankartla gözler önüne serdi. Kemal Kılıçdaroğlu-Selahattin Demirtaş, Meral Akşener-Pervin Buldan'ın yer aldığı pankart büyük ses getirdi. Söz konusu pankartta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile terör tutuklusu HDP eski eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın yüz fotoğrafları bitişik olarak resmedildi. Pankartta "Dikkat! Attığın oy Mehmetçiğe kurşun olmasın" ifadesi yer aldı.

"BİRLEŞİK YÜZ FOTOĞRAFLARI KULLANILDI"

Diğer afişte ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın birleşik yüz fotoğrafı kullanıldı. Pankartta, "Bazıları iki yüzlüdür" yazıldı. Pankart ilk olarak Ümraniye Ülkü Ocakları ile karşı binaya asıldı. Ancak CHP’liler, karşı binadan pankartın ipini kesti. Bunun üzerine pankartın Ümraniye Ülkü Ocakları binasına asıldığı öğrenildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Günhan Türkdoğan

Helal olsun harika düşünülmüş tam kitabın ortası olmuş. Söylendiği gibi kemale ve diğerlerine atılan her oy askerimize, polisimize sıkılan kurşun olduğuna katılıyorum. İnşallah bu 7 li kumar, noter masasını Erdoğan'a vereceğimiz oylarımızla dağıtacağız.

Selo

Akşenere oyveren kardeşlerimiz akşeneregereken çevabı sandıkta vereçek
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23