• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Baykar'ın kapısını çalmaya hazırlanıyorlar! Bayraktar Kızılelma'ya talip oldular hatta TB3'ü de istiyorlar

Yeniakit Publisher
2024-04-22 20:00:00 -
Baykar'ın kapısını çalmaya hazırlanıyorlar! Bayraktar Kızılelma'ya talip oldular hatta TB3'ü de istiyorlar

Bayraktar TB2 SİHA'nın halihazırda müşterisi olan Endonezya, TB3 ve Kızılelma satın alma planını kamuoyu ile paylaştı.

Endonezya Savunma Bakanlığı, ülkenin eskiyen askeri teçhizatını modernize etme amacıyla Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nden 300 milyon dolar değerinde 12 yeni insansız hava aracı satın aldığını açıklamıştı.

Asya ülkesinin Türkiye'nin hava güçlerine olan ilgisi devam ediyor. Türkiye ile yakın ilişkileri olan Endonezya, TB2'nin dikey iniş kalkış versiyonu olan TB3 için harekete geçmeye hazırlanıyor.

Endonezya TCG ANADOLU benzeri bir platformun üzerine konuşlandırmak üzere BAYKAR'dan TB3 ve KIZILELMA tedarik etme planlarını açıkladı.

Bayraktar TB3 SİHA ve insansız savaş uçağı Kızılelma ile ilgili test çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: Tugay Er, Hermes

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

BİR VATAN SEVER OLARAK ALLAH'A ÇOK ŞÜKREDİYORUZ, BİZLERE BUGÜNLERİ GÖSTERDİ, ÖLSEK DE GÖZÜMÜZ ARKADA KALMAZ, YALNIZ İKTİDARDAKİ SİYASİ İRADE ÇOK İYİ BİR İNCE SİYASİ ÇİZGİYİ DÜNYA SAHNESİNDE KULLANARAK, ONU İKTİDARDA TUTACAK HALKIN OYLARINA HELAL GETİRMEYEN POLİTİKALAR ÜRETMESİNİ HALK OLARAK BEKLİYORUZ, LAİK OLDUĞUMUZ HEDEFLERE ANCAK BU İRADE İLE VARABİLİRİZ, ÇÜNKÜ İKTİDARIN HATALARI OLSA DA, FENNİ İLİMLER İLE İSLAM'İ İLİMLERE BİRLEŞTİREREK ÜRETİM YAPMASI VE BU ŞEKİLDE ÇALIŞMASI VARILMAK İSTENEN HEDEFLERİ KOLAYLAŞTIRIYOR.

Gültekin

BÖYLESİ MÜSLÜMAN ÜLKELERLE ÖZELLİKLE SAVUNMA SANAYİ KONULARINDAKİ TİCARETİ ÇOK KUVVETLİ KILMAMIZ GEREKİR Kİ, İSLAM BİRLİĞİNE GİDEN YOLLARIN TAŞLARI DÖŞENMİŞ OLSUN.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23