• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başörtüsünü çıkaran Elif Çakır’dan bomba itiraf! Öyle bir şey söyledi ki...

Yeniakit Publisher
2023-06-21 12:33:00 -
Başörtüsünü çıkaran Elif Çakır’dan bomba itiraf! Öyle bir şey söyledi ki...

Ahmet Davutoğlu’nun basın bülteni hüviyetindeki Karar gazetesinde kalem oynatan Elif Çakır, seçimlerin ardından, “patronunun” da içinde bulunduğu Millet İttifakı'nın dağıldığını belirterek, "Seçim yenilgisi hepsini bir tarafa savurmuş durumda, ne yapacaklarını ne edeceklerini bilmeyen bir görüntü var. Ana muhalefet partisi CHP ise kendi iç kavgasına dalmış durumda. CHP’de üç haftadır ‘değişim’ sloganı üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliği tartışılıyor" itirafında bulundu.

Ahmet Davutoğlu’nun basın bülteni hüviyetindeki Karar gazetesinde kalem oynatan Elif Çakır, seçimlerin ardından, “patronunun” da içinde bulunduğu Millet İttifakı'nın dağıldığını belirterek, "Seçim yenilgisi hepsini bir tarafa savurmuş durumda, ne yapacaklarını ne edeceklerini bilmeyen bir görüntü var. Ana muhalefet partisi CHP ise kendi iç kavgasına dalmış durumda. CHP’de üç haftadır ‘değişim’ sloganı üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliği tartışılıyor" itirafında bulundu.

Seçmenin tepkisinin odağında sadece CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun olduğunu kaydeden Çakır, "Böyle giderse, CHP, 2019 seçimlerinde AK Parti'den aldığı İstanbul’u, Ankara’yı ve diğer büyükşehir belediyelerini AK Parti’ye geri verecek" dedi.

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Alp vasil

Allahın emrine uymaktan ne zarar gördün de çark ettin

adil

HERHALDE BAŞINI O YÜZDEN AÇMIŞTIR ALTILI MAŞA KAZANIRSA İŞ İÇİN HAZIRLIKLI OLMAK
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23