• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başörtüsü karşıtının adı sokağa verildi! Şimdi eserinizle övünebilirsiniz beyler

Yeniakit Publisher
2024-08-30 15:27:00 -
Başörtüsü karşıtının adı sokağa verildi! Şimdi eserinizle övünebilirsiniz beyler

İBB Meclisi’nde AK Parti çoğunluğu kaybettiği için, “Başörtülü öğrencilere burs vermiyorum” sözleriyle tanınan İslam karşıtı Türkan Saylan ismi Arnavutköy’de bir sokağa verildi. Akıllara hükümete karşı CHP ile bile ittifak yapan sözde mütedeyyin partiler geldi.

İBB Meclisi’nde, AK Parti çoğunluktayken kabul edilmeyen Türkan Saylan’ın evinin bulunduğu sokağa adının verilmesine yönelik teklif geçtiğimiz ay kabul edildi.

İBB Meclisi’nin Temmuz ayı 3’üncü oturumunda Türkan Saylan’ın Arnavutköy’de evinin bulunduğu sokağın adının ‘Türkan Saylan Sokağı’ olarak değiştirilmesine karar verildi.

Sokağın tabelası bugün, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın da katılımıyla yerine asıldı.

Her fırsatta AK Parti karşıtlığı yapan, seküler kesim tek ses olabilirken, mütedeyyin kesimi savunduklarını iddia ettikleri halde Müslümanlarla bir araya gelemeyen sözde mütedeyyin partiler, Türkan Saylan gibi ömrü İslam’a karşı mücadeleyle geçmiş birisinin ismi sokağa verilince kafayı kuma gömdü. Kamuoyunda tepkiye neden olan sessizlik, “Şimdi eserinizle övünün!” yorumlarına neden oldu.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatan

Yarin öbür gün benden önce musallaya gelirseler. Başta Temel Karamollaoğlu Ahmet Davutoğlu Ali babacan ve Müslüman görünümlü bir çok parti kişilere hakkımı helal etmiyorum

Ali

O eser size ait, bu ülkede eski chp zihniyeti hortluyor ise bu akp nin estirdiği zihniyet sayesindedir, görünen o. CHP chp chp diye diye yeni nesile parlatma yapıyorsunuz. Chp zihniyeti hiç bir vakit bu kadar gündemde olmamıştı, her Allah’ın günü chp, chp, chp…
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23