• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başörtülü muhabire "kafana hava al, oksijen eksik sende" diye hakaret eden kadından haber var! O gelişme “yok artık” dedirtti

Yeniakit Publisher
2023-11-11 13:50:00 -
Başörtülü muhabire "kafana hava al, oksijen eksik sende" diye hakaret eden kadından haber var! O gelişme "yok artık" dedirtti

Beşiktaş'ta röportaj için izin almadığı iddiasıyla özel bir televizyon kanalının muhabiri Meryem Nas Mercan'ın başörtüsüne hakaret ettiği belirtilen Aylin A. 7 bin 80 lira adli para cezasına çarptırıldı. Söz konusu karar, maşeri vicdanı yaraladı.

Beşiktaş'ta röportaj için izin almadığı iddiasıyla özel bir televizyon kanalının muhabiri Meryem Nas Mercan'ın başörtüsüne hakaret ettiği belirtilen Aylin A. 7 bin 80 lira adli para cezasına çarptırıldı. Söz konusu karar, maşeri vicdanı yaraladı. 

İstanbul 54. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, şikayetçi Meryem Nas Mercan ve sanık Aylin A. katılmadılar. Duruşma savcısı mütalaasında, şikayetçinin özel bir kanalda muhabir olduğu, olay günü Barbaros Bulvarı üzerindeki bir manavda alışveriş yapan sanıkla röportaj yapmak istediği, sanığın kabul etmeyerek "Soru sormayı ve izin almayı öğren, insanlığı öğren, ABC'yi öğren" dediği, şikayetçinin de "ABC'yi bilmiyor olsam şu an burada olmazdım" dediği belirtildi.
Mütalaada, sanığın elleriyle kafasını işaret edip şikayetçiye, "Sen kafana önce bir hava al ondan sonra konuş, oksijen eksik sende" diyerek hakaret ettiği gerekçesiyle cezalandırılması talep edildi.

Mahkeme, sanık Aylin A.'yı "Kişinin mensup olduğu dinin emir ve yasaklarına uygun davranmasından dolayı alenen hakaret" suçundan 7 bin 80 lira adli para cezasına çarptırdı. Verilen ceza ertelenmedi.

İddianamede, sanığın "Kişinin mensup olduğu dinin emir ve yasaklarına uygun davranmasından dolayı alenen hakaret" suçundan 1 yıldan 2 yıl 4 aya kadar hapis talep edildi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

haberci

Allah c.c. düşmanları her yerde aynı.iyide müslüman bir memlekette yaşayan bu israil muhipleri kime güveniyorda müslüman bir kadına hakaret etme hakkını kendinde buluyor.2018 yılından önce hiç sesleri çıkmayan bu al***lar İSTANBUL belediyesini CHP kazanınca azgınlaştılar.demekki CHP'nin kendilerine destek çıkacağından adları kadar eminler.görmüyormusunuz.CHP'nin başıondaki ve içindekiler her gün kur-an ve müslümanlara saldırmaktan kendilerini alamıyorlar.sonrada bizimde dedemiz babamız hacı hoca diye höykürüyorlar.kimi kandırıyorlarsa?.ama işte kıyamet gününne kadar hak ve batılın,kafirle müslümanın savaşı sürecektir.rabbim her daim müslümanların safında olmayı nasip etsin inşaallah

Osman AYDIN

SEN HAVA ALIYORSUN O BAŞ ORTULU IKINIZDE NOTER HUZURUNDA SACLARINIZI YIKATIN AYRI AYRI TEST ETTIRIN BAKALIM HANGINIZIN SAÇI DAHA TEMIZ ÇIKACAK O ZAMAN OĞRENIRSIN HAVANIN NASIL ALINDIĞINI
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23