• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Kabaktepe’den Akit Medya’ya ziyaret

Yeniakit Publisher
2022-12-08 10:32:00 -
Başkan Kabaktepe’den Akit Medya’ya ziyaret

Akit Medya Grubu, dün Küçükçekmece’deki genel merkez binasında önemli bir misafirini ağırladı.

HABER MERKEZİ

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve beraberindeki heyet, medya grubumuza nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretin ev sahipliğini Akit TV Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karahasanoğlu ile gazetemizin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu yaptı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette güncel konulara dair fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin ardından İstanbul’un ulaşım sorunları ve İETT’de yaşanan kazalarla ilgili Akit medya grubunadeğerlendirmelerde bulunan Başkan Kabaktepe, şunları dile getirdi:

Ekrem'in İBB’si servis dışı!

“İBB’nin yapması gerekeni yapmamasından kaynaklı bakımları iyi yapılmamış araçlar, yenilenmemiş filolar, teknik ve onarımdan kaynaklı kazalar yaşandığını bu sebeple seferlerde aksamalar meydana geliyor. İstanbullu vatandaşların ulaşamama sorunu var. CHP’li İBB’nin kendisi de otobüsler gibi servis dışı kalmıştır.”
Ekrem İmamoğlu’nun sıfırdan bir proje üretmediğini, AK Parti belediyeciliği zamanında başlayan projelere sahip çıktığını belirten Kabaktepe, şöyle devam etti: “CHP’li yönetim, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin iş yapma hızını ve kapasitesini düşürdü. İlgili kurumlar, müdürlüklerin, daire başkanlıklarının, iştiraklerin 3 ayda 6 ayda bitirdiği işleri şimdi iki senede, üç senede bitiremediğini görüyoruz.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23