• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan'ın "Tayfun" mesajı Yunanistan'ı titretti

Yeniakit Publisher
2022-12-12 11:50:00 -
Başkan Erdoğan'ın "Tayfun" mesajı Yunanistan'ı titretti

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Tayfun" mesajı Yunanistan'ı resmen titretti. Yaşadığı paniği başlıklarına yansıtan Yunan basını, Erdoğan'ın Yunanistan'a meydan okuduğunu yazdı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Tayfun füzesi Yunan'ı ürkütüyor 'Atina'yı vurur' diyor, vuracak tabi" sözleri Yunanistan'da büyük yankı uyandırdı.

Erdoğan, Samsun'da Gençlik Buluşması'nda Yunanistan'ın Ege ve Akdeniz'deki provokasyonlarına ve adaların silahlarla donatılmasına tepki göstermişti.

Erdoğan, "Tayfun füzesi Yunan'ı ürkütüyor 'Atina'yı vurur' diyor. Vuracak tabi, sen rahat durmazsan, sen Amerika'dan adalara bir şeyler almaya çalışırsan Türkiye gibi bir ülke herhalde armut toplamayacak bir şeyler yapması lazım" ifadelerini kullanmıştı.

Başkan Erdoğan'ın Tayfun mesajı Yunan basınında manşetlere taşındı.

Erdoğan'ın açıklamalarına geniş yer veren Yunan basınında "Erdoğan'dan yeni meydan okuma", "Erdoğan: Füzelerimiz Atina'yı vuracak" başlıkları kullanıldı.

Atina'nın tehdit edildiği kaydedilen haberde, Tayfun füzesinin ekim ayında Rize'den fırlatıldığına dair test atışı hatırlatıldı.

Türkiye'nin İHA, SİHA ve Akıncı ile savunma sanayiinde devrim yaptığına dair açıklamaya işaret edildi. Savunma ürünlerinde geçmişte yerlilik oranının yüzde 20 düzeyinde olduğu, ancak şimdi bu oranın yüzde 80'e ulaştığı belirtildi.

Star Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Harun

Cok bile bekledik pkk yi besleyen destekleyen en buyuk ulke yunanistan basimiza bela olmadan kibrit copunu bir yerlerine sokup islerini bitirmeliyiz yoksa bizi ikiye boldurup birbirimize kirdiracaklar biz onlari kiralimda turkle oyun oynamanin kendilerini yakacagini ogrensinler

333

Seçim yatrimi başkan ne söylediyse hep tersini yaptı vururum diyorsa bilin ki vurmaz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23