• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan'dan vatandaşı rahatlatacak enflasyon mesajı! Tarih verdi

Yeniakit Publisher
2024-05-09 21:43:00 -
Başkan Erdoğan'dan vatandaşı rahatlatacak enflasyon mesajı! Tarih verdi

Başkan Erdoğan MÜSİAD tarafından düzenlenen törene gönderdiği mesajda, vatandaşı rahatlatacak açıklamada bulundu. Erdoğan, "Enflasyonun özellikle yıl ortasından itibaren düşüş eğilimine gireceğine inanıyoruz" dedi.

MÜSİAD'ın ikincisini düzenlendiği Türkiye'nin Gücü Ödülleri bu akşam Atatürk Kültür Merkezi'nde sahiplerini bulacak. Jüri özel ödülüyle birlikte 10 farklı kategoride ödüller çok sayıda siyaset sanat akademi ve iş insanlarının katılımlarıyla gerçekleştirilecek törende sahiplerine takdim edilecek.

Başkan Erdoğan bu kapsamda, 'MÜSİAD'ın Türkiye'nin Gücü Ödülleri' için bir mesaj yayınladı.

Erdoğan mesajında, şu ifadeleri kullandı:

"Enflasyonun özellikle yıl ortasından itibaren düşüş eğilimine gireceğine inanıyoruz. Hayat pahalığıyla mücadelemizi bir tarafında denetimlerin, diğer tarafında tedbir ve düzenlemelerin olduğu çift kulvarlı bir şekilde yürütüyoruz."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Serhat

Ya halkın alım gücü yok olup gitti enflasyon sıfırlasa ne olacak maaşları 3 katımı yapacaklar. Yoksa 3 milyonluk aracı 1 milyonamı düşürecekler çocuklu kandırıyorsunuz by by. Hırsızları engelle devletteki soygunu kes

Turan

İnanıyoruz, öngörüyoruz, diye düşünüyoruz... Banka, banker ve Bakanının insafına kaldık! İnsaflı oldukları da görülmüş birşey değildir ya!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23