• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan'dan emeklilere müjde

Yeniakit Publisher
2023-10-07 13:15:00 -
Başkan Erdoğan'dan emeklilere müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarındaki düzenlemeye ilişkin net konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde konuştu. Erdoğan, emekli maaşlarıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

Erdoğan şunları söyledi:

Bu ülkenin her bir vatandaşının, doğumundan ölümüne kadar “adalet, güvenlik, eğitim ve sağlık” başta olmak üzere her türlü hizmetten en üst düzeyde yararlanabilmesini sağlayacağız. Son 21 yıldır enflasyona ezdirmediğimiz işçi, memur ve emeklilerimize inşallah önümüzdeki dönemde yeni müjdeler vermeye devam edeceğiz. Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de olumsuz etkileyen hayat pahalılığı meselesini, gereken her türlü tedbiri alarak çözmekte kararlıyız.

Kaderini ülkesinin ve milletinin kaderiyle bütünleştirmiş bir partiye, bir kadroya ve bir ittifaka yakışan da budur. Bize düşen hak ve hakikat mücadelesini son nefesimize kadar sabırla sürdürmektir. Bugün buradaki birlikteliğimizi, işte bu ahdin ve azmin sembolü olarak görüyoruz. Rabbim bu kutlu mücadelede yolumuzu, bahtımızı açık eylesin… Rabbim bu meşakkatli yolda istikametini kaybedenleri de ıslah eylesin…

Şu anda bakanlığımız çalışmasını yapıyor, ilk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Sayın Reisim, sakın ola emekliler ile bir hata yapmayınız, milleti kök ücret hikayesi gibi perişan ve kurban etmeyiniz, yapacağınız emeklilerin maaş artışları 54. hükümetin alım gücüne eş değer tutunuz ve karşılığında temel gıda maddelerine de zam yapmayınız, bir verip iki almayınız, bakınız her verdiğiniz zam ile et, süt yağ, peynir, balık, v.s. gibi temel gıda maddelerine yetmiyor, halk kredi yolu ile sürekli bankalara borçlanıyor, tam Yahudilerin istediği noktadır, bunların isteklerine alet olmayalım. Emeklilerdeki adaletsiz ücret dağılımını da gideriniz.

Sustuk yuttuk yutkunduk hipertansiyonlu biri olarak ek iş vallahi billahi bulamadım emeklusin amca git yat diyorlar fakat biz bu vatana ömrümüzü verdik calışırkende harcarkende hep helale harama dikkat ettik. Faiz var diye ev bile alamadık. Kira 10 bin ol

Bekliyoruz iki reisinde emekli aciklamasını saygilarimla
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23