• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan'a İlk tebrik Katar'dan! Katar Emiri o isim Arapça tweet atarak Erdoğan'ı tebrik etti: Kardeşimin zaferini tebrik ediyorum

Yeniakit Publisher
2023-05-28 19:52:00 - 2023-05-28 22:00:20
Başkan Erdoğan'a İlk tebrik Katar'dan! Katar Emiri o isim Arapça tweet atarak Erdoğan'ı tebrik etti: Kardeşimin zaferini tebrik ediyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci tur seçimlerini yüksek kazanmasının ardından sosyal medya ve dünyada tebrik mesajları yayımlandı. Çıkan sonuçlara göre Başkan Erdoğan'ın öne geçtiği ve en çok oy aldığı il belli oldu! Katar Emiri Şeyh Temim, son verilere göre seçimi önde götüren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Arapça tweet atarak tebrik ettiği ortaya çıktı. Son dakika flaş habere göre: Erdoğan'ı ilk tebrik eden ise Katar Emiri Şeyh Temim oldu. Paylaşım yapan Temim'den paylaştığı o mesaj detayı bakın ne?

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ikinci tura gitti ve oyunu kullandı. Hem yurt dışı hem de yurt içinde yoğun bir katılım gerçekleşti. Kullanılan oyların sayılması sonucunda da şu sıralar kesin olmayan sonuçlara göre ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimlerini önde tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nu yendi gibi gözüküyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları gelmeye başladı.

İlk mesaj Katar'dan geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kemal Kılıçdaroğlu'nu yenmesinin ardından kutlamalar başladı. Vatandaşlar, Erdoğan'ın galibiyetini kutlamak için sokağa çıkarken yurt dışından da tebrik mesajları geliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ilk tebrik eden ise Katar Emiri Şeyh Temim oldu.

"Sevgili kardeşim..."

"Sevgili kardeşim Recep Tayyip Erdoğan, zaferinizi tebrik eder, yeni döneminizde başarılar ve kardeş Türk halkının ilerleme, refah ve iki ülke arasındaki güçlü ilişkiler açısından arzuladığını gerçekleştirmenizi dilerim."

katar.jpg

Temim bin Hamed Al Sani kimdir?

25 Haziran 2013 tarihinde Katar Emiri olan Temim bin Hamed Al Sani;
Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, 3 Haziran 1980 tarihinde Katar-Doha'da dünyaya geldi.

İngiltere'deki Middlesex Harrow School'dan mezun olan Hamed Al Sani, 1998 senesinde de Kraliyet Askeri Akademisi'ni bitirdi.

Bir süre Katar Silahlı Kuvvetleri'nde Teğmen olarak görev yaptı.


İlginizi çekebilir→ Başkan Erdoğan'ın liderliğine tebrik yağıyor! Macaristan Devlet Başkanı Victor Orban'dan mesaj var!→ TIKLAYINIZ

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasel

Şükürler olsun.Kazandık.KK' lu bitti.

İstanbul

Tabiki ilk onlar tebrik edecek adamlar abordda bekliyor yakında katarisran kurulmaya başlar geldin rezidanslar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23