• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başıboş Gülbin Tosun istemiyoruz! ‘Arsız Pişkin’e tepki yağdı

Yeniakit Publisher
2022-05-24 10:18:00 -
Başıboş Gülbin Tosun istemiyoruz! ‘Arsız Pişkin’e tepki yağdı

FOX haber sunucu Gülbin Tosun, başıboş köpekten kaçarken kamyon çarpması sonucu önce bacağını ve ardından da hayatını kaybeden minik Mahra Melin Pınar’ın annesi Derya Pınar’a alçakça ifadelerle saldırdı. Tosun, başıboş köpeklerle ilgili sitemini dile getiren acılı anneye, “Senin peşinden yarın geliyorum. Arsız sefil” sözleriyle hakaretler etti. Tosun’un skandal ifadeleri ülke çapında tepki çekti.

 Oğuzhan Gültekin  Ankara 

Hemen hemen her programında başıboş köpeklere ve köpekperestlere güzellemeler dizen FOX haber sunucucu Gülbin Tosun, evladını köpek saldırısı sonucu kaybeden ve Türkiye’nin dört bir yanında hemen hergün gerçekleşen köpek saldırılarına, başka acılar yaşanmaması için çözüm bulunmasını isteyen acılı anneye saldırdı.

Mart ayında Antalya’da sokak köpeğinden kaçmaya çalışırken kamyon çarpması sonucunda önce bacağını ardından da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 10 yaşındaki Mahra Pelin Pınar’ın annesi Derya Pınar, başıboş köpeklerin rahat bırakılmasını isteyenlere “Siz asıl evlatlarımızı rahat bırakın. Sizin yüzünüzden mezarda bile rahat yok. Mezarı alçak olanların üstünü kazıyor, diktiğimiz ağaçları bile kurutuyorlar. Mezarda bile rahat yok mezarda!” ifadeleriyle sosyal medya hesabı üzerinden sitemde bulundu.

Tepkiyi görünce hemen sildi

Acılı annenin paylaşımına yorum yaparak tehditler savuran Gülbin Tosun ise, “Senin peşinden yarın geliyorum. Arsız sefil" sözleriyle hakaret etti. Tosun’un yorumuna kısa sürede sosyal medyadan tepki yağdı. Neye uğradığını şaşıran Tosun paylaşımını hemen sildi.

Gözü dönmüş vicdansız

#GülbinTosunİstifa başlığı altında bir araya gelen vatandaşlar, “Başıboş köpekler yüzünden bacağı koparak feci şekilde can veren bu güzel kızın annesine hakaret edip tehdit edecek kadar merhametsiz, çocuk düşmanı bunlar”, “Bu kötülüğe tepki göstermezseniz insanlığınızı kaybedersiniz. Yazıklar olsun!” , “İki tane köpek resmi paylaşıp duyar kasıp, evladı başıboş köpekler yüzünden ölen bir anneye ‘arsız sefil’ demek. Sen insan sevmiyorsun, hayvanları hiç sevmezsin” , “Sen evladını sokak itleri yüzünden kaybetmiş bir anneye arsız sefil diyecek kadar gözü dönmüş bir vicdansızsın. Yazıklar olsun sana utanmaz!” , “Sokakta başıboş köpek, ekranda başıboş Gülbin Tosun istemiyoruz” yorumlarını yaptılar. Gelen tepkiler üzerine tekrar sosyal medya hesabı üzerinden pişkin pişkin paylaşım yapan Tosun ise, “İşte ne kadar organize ve kötü amaçlı olduklarının kanıtı!  #GülbinTosunİstifa. Ne istifası hafta sonu gümbür gümbür yayındayım inşallah” ifadeleriyle arsızlığını sürdürdü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osmanlı

İbb Ekrem den özendi herhalde ekremde vatandaş'a seni bulurum diyordu. Demekki bunların hepsi aynı kafadan. Tosun cuk içinde Hukuk harekete geçmeli içişleri konuya müdahale etmeli.

Millet

Hadi düşsene o canı yanmış annenin peşine hadi. Haddini bil hadsiz burası muz cumhuriyeti değil. Savcılar bu kadın için derhal çalışma yapmalı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23