• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Başbakan adayı olacağım' demişti! Meral Akşener'den Başkanlık sistemi çıkışı

Yeniakit Publisher
2021-09-30 22:34:00 - 2021-09-30 23:55:22
'Başbakan adayı olacağım' demişti! Meral Akşener'den Başkanlık sistemi çıkışı

Geçtiğimiz günlerde "Ben başbakan adayı olacağım" açıklaması yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması üzerinden "Başkanlık sistemi'ni hedef aldı.

 Yeniakit.com.tr 

Başkanlık Sistemi'ne ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Başkanlık sistemini getirdik ve bu yeni sistemden de memnunuz. Dönüş yok. Eski vesayetçi sistemi tekrar denemenin anlamı yok." dedi.

'Bu ucube sistemi değiştireceğiz'

Geçtiğimiz günlerde bir Tv canlı yayınında "Cumhurbaşkanı adayı değilim. Ben Başbakan adayı olacağım." diyen İP Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması üzerinden "Başkanlık sistemi"ni hedef aldı.

Başkanlık sistemini değiştirmeyi hedeflediklerini söyleyen İP'li Akşener, "Sen bu ucube sistemden ve saray sefasından elbette memnun olabilirsin. Ama milletimiz her gün ağırlaşan şartlarda hayatta kalmaya çalışıyor. İşte bu yüzden; sen gidiyorsun ve biz bu ucube sistemi değiştirip bu umursamazlığa son vermeye geliyoruz." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Serkan

Genarellerden biri devlet bakanı için kazıga oturturuz demişti o bakan bu meral mancıgı degilmiydi

Rabia Zafer

Sen , 15Temmuz dan Önce de Ben Başbakan Olacağım Demiştin Ama Havanı Aldın. Ne Sen Başbakan Olacaksın Ne de O Mandacı Muhalefet Kesinlikle İktidar Olamayacak. NOKTA!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23