• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bari seçim şarkında özgün ol be Ekrem! O bile çalıntı çıktı

Yeniakit Publisher
2024-02-26 22:34:00 -
Bari seçim şarkında özgün ol be Ekrem! O bile çalıntı çıktı

Göreve geldiği günden beri İstanbullulara hizmet yerine eziyet çektiren CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim şarkısındaki 'biri var' sözü çalıntı çıktı.

İBB yönetiminin başında olan Ekrem İmamoğlu, 5 yıl boyunca proje değil algı operasyonlarına imza atmaya devam ediyor. Çalıntı projelerle adından sık sık söze ettiren İmamoğlu'nun yerel seçime sayılı günler kala yayınladığı seçim şarkısındaki 'biri var' sloganı da çalıntı çıktı.

"DANIŞMAN ORDUSU SLOGAN BULAMAMIŞ"

Skandalı ortaya çıkaran Cumhur İttifakı Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Serkan Toper, 'Biri Var' sloganını 45 gündür kullandığını açıkladı. "Danışman ordusu slogan bulamamış" açıklamasını yaptı. İBB Başkanı İmamoğlu'nun yeni seçim şarkısındaki sloganını Cumhur İttifakının Beşiktaş Belediye Başkan adayının olduğu ortaya çıktı.

"TAKLİTLERDEN SAKININIZ"

Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden bit açıklama yapan Toper, "Biri Var" 45 gündür bizim ilgi çeken sloganımızdır. "Taklitlerinden sakınınız" O kadar danışman ordusu slogan bulamamış bizim "Biri var" sloganımızı intihal etmiş sayın Ekrem İmamoğlu" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

yener

bir taraftan eko nun bir taraftan partinin,özel in tv reklamları sabahtan akşama yağmur gibi.bizimkilerin ise ; herhalde nisan mayıs ayları gevşer gönül yayları.....aceleye ne gerek var,hele şu seçimleri bir atlatak....

asim keskin

ekremin Insaat Mühendisligi okudugundan süpheliyim, bence birilerinin arastirmasi gerek,cünkü Insaat müh. okuyacak kapasite olmadigini düsünüyorum. Eger o okulu kazara bitirdiyse de incelenmeli bence nasil bitirdi diye. Hatta Üniversite sinavini nasil kazandi ondan bile süphelenirim.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23