• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Balya balya avroların B'sinden bahsedemeyen Yeniden Refahlı Halk TV'de iktidarı hedef aldı!

Yeniakit Publisher
2024-04-03 23:59:00 - 2024-04-04 00:06:28
Balya balya avroların B'sinden bahsedemeyen Yeniden Refahlı Halk TV'de iktidarı hedef aldı!

Merhum Necmettin Erbakan Hoca'nın damadı, Yeniden Refah'ın sandığa gömülen İBB adayı Mehmet Altınöz, Erbakan’ı cezaevine 80 yaşında koymak için çırpınan CHP’nin Halk TV'sine çıktı. İktidarı çeşitli gerekçelerle hedef alan Altınöz, balya balya avroların B'sinden bile bahsedemedi.

Altınöz, Filistinlilerin izzetini ayakta tutan Hamas'a terörist diyenlerin kanalında, "İsrail'le ticaret" yalanını öne sürüp, iktidarı hedef aldı.

Yeniden Refah'lı Altınöz, "Filistin bizim kırmızı çizgimiz, Kudüs bizim kırmızı çizgimiz, Gazze bizim kırmızı çizgimiz" deyince, İBB'nin iftarındaki Fanta'lı pozuyla gündem oldu.

Altınöz, Erbakan’ı cezaevine 80 yaşında koymak için çırpınan CHP’nin Halk TV'sinde iktidarı çeşitli gerekçelerle hedef alırken, balya balya avroların B'sinden bile bahsedemedi.

Mehmet Altınöz son olarak, seçimin hemen öncesinde yaptığı "erken seçim" çıkışını, seçimin hemen ertesinde de dillendirerek tepki çekmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

HII

FETÖCÜ BAHSEDEBÌLÌRMÌ EDEMEZ ÌMANSIZOĜLUNUN VE YAVAṢIN DEM.ÌN ÌTLERÌ BU SATILMIŞLAR CHPKK DHKP.C MLKP.C FETÖ DEM TERÖRİSTLERÌNÌN YARDAKCILARI BUNLAR DÜŞMANLARI VE TERÖRİSTLERÌ SEVÌNDÌRDÌLER SÌZÌ UTANMAZLAR ONLARA CAN SÌMÌDÌ OLDUNUZ MUTLUMUSUNUZ EY RAHMETLÌ ERBAKANIN SATILMIṢ DAMADI ALTINÖZ AHLAKSIZI UTANMADAN TV LERE ÇIKIYOR NE KAZANDINDA TV LERE ÇIKMA YÜZÜN VAR ULAN YÜZSÜZ KAZANDINIZMI BUNDAN SONRA ṢUAN ALDIĜINIZ OY ORANINADA ERÌṢEMEYECEKSÌNÌZ BU MÌLLET BU VATAN HAÌNLERÌNÌN KAZANMASINA ORTAK OLDUĜUNUZ ÌÇÌN YRP VE FATÌH ERBAKAN DENEN SÜMÜKLÜYÜ UNUTMAYACAKTIR ERDOGAN DÜŞMANLARI SÌZÌ

anğaralı

banada yazıklar olsun rahmetli erbakanın arkasından senelerce koştuk sandık bunların arkasından koşmuşuz fetonun yeni versiyonlarıda ortaya çıkıyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23