• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Balıklıgöl Şiir Akşamları muhteşemdi

Yeniakit Publisher
2014-06-10 08:38:00 - 2014-06-09 22:11:11
Balıklıgöl Şiir Akşamları muhteşemdi

Balıklıgöl Platosu’nda 5.’si düzenlenen Uluslararası Balıklıgöl Şiir Akşamı’na, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin ‘Memleket İsterim’ şiiri damga vurdu. Gazetemizin imtiyaz sahibi Fatih Uğurlu ile birlikte yirmiden fazla gazeteci, yazar ve şairin katıldığı programda, müzik eşliğinde şiirler okundu.

HABER MERKEZİ - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye Belediyesi ve Anadolu Yazarlar Birliği’nin ortaklaşa düzenlediği 5. Uluslararası Balıklıgöl Şiir Akşamı etkinliği Eyyübiye ilçesi sınırları içerisinde yer alan Tarihi Balıklıgöl Platosu’nda düzenlendi.

Gazetemizin imtiyaz sahibi Fatih Uğurlu’yla birliktebirçok ünlü yazar ve şairin katıldığı gecede, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin okuduğu ‘Memleket İsterim’ şiiri büyük alkış aldı.

Geceye, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Tepe, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Anadolu Yazarlar Birliği Genel Başkanı Necdet Karasevda, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam ve binden fazla davetli ile vatandaşlar da katıldı. Yaklaşık 3 saat süren Şiir Akşamı programının sonunda plaket takdim töreni yapıldı. Türkiye’nin birçok ilinden ve dünyanın birçok ülkesinden Şanlıurfa’ya gelerek gecede emek veren, gazeteci, yazar ve şairlere günün anlam ve önemini anlatan plaketler verildi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “Böyle bir mekânda şairlere ve şiirlere kucak açmak, uluslararası Balıklıgöl Şiir Akşamı’nın 5.’sini gerçekleştirmek bizim için şereftir, onurdur, bunun gururunu yaşıyoruz” dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23