• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakırköy Belediye Başkanı'ndan İmamoğlu cevabı! Stüdyo buz kesti

Yeniakit Publisher
2023-07-24 22:50:00 -

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, TV 100'de katıldığı canlı yayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert sözlerle yüklendi.

CHP'deki Belediye başkanları toplantısında yaşanan tartışmayla ilgili konuşan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, "İmamoğlu bana herhangi bir laf atmadı, sataşma olmadı. Yerime geçtim oturdum. Kürsüye davet edilirken İmamoğlu ‘En son ben konuşacaktım, benden sonra konuşmacı olmayacaktı. Bakırköy’de sokağa çıkacak yüzü olmayanlara neden söz veriyorsunuz?’ dedi. Bakırköy’ün en önemli caddesi olan İstanbul Caddesi’nin 4 yıldan beri devam eden düzenlemesinden ve trafik kaosundan dolayı sokağa çıkamıyorum. İncirli Caddesi'nde hiçbir trafik sorunu yaşanmazdı, geçmişte 2 gidiş 2 geliş caddesi vardı. Trafik sorunu yaşanmazdı. Şimdi gidiş caddesi oldu, orada yaşanan trafik sorunundan dolayı esnaf ve vatandaş muzdarip. Sivrisinek ilaçlama büyükşehirin yetki ve sorumluluğudur. Mart, Nisan ayında larva ile mücadele yapılmadığı için yurttaşlarımız sivrisineklerden muzdarip'' ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasel

İBB zaten çalışmıyor.Çalışıyor gözüküyor.Amaç,milleti uyutmak.Millet,İstanbulda ne yapılıp;yapılmadığını zannedersem tahlil yapıyordur.AK parti hizmet partisidir.Belediyede ak parti kazanırsa görün hizmeti inatçı istanbullular ve de izmirliler.

Gültekin

Başkanlarımız halka hizmette dedikodu hizmeti değil de, hizmetin özüne niçin inilmiyor? Demek ki halkı enayi yerine koyarak ve halkı kandırarak oylarını alıyorlar sonrası tufan.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23