• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Zeybekci: Motoru çalışırken tamir ettik

Yeniakit Publisher
2014-03-28 09:12:00 - 2014-03-28 09:31:34
Bakan Zeybekci: Motoru çalışırken tamir ettik

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci seçim bölgesi olan Denizli’de sanayi çalışanları ile bir araya geldi.

FATİH AKKAYA / DENİZLİ - Sanayi çalışanlarına motorun çalışırken tamir edilip edilemeyeceğini soran Zeybekci, tamir edilemeyeceği cevabını alınca, “Ama biz bu şehri çalışırken tamir ettik” dedi. Karanlık odakların Türkiye’de kriz çıkarıp, IMF’ye, Dünya Bankası’na muhtaç hale getirmek istediklerini belirten Bakan Zeybekci, “Ama nafile, kriz çıkmayacak. Ekonomik anlamda sağlamız ve aslanlar gibi bir hükümet var, Başbakanı var” dedi.

VERDİĞİMİZ HER SÖZÜ YERİNE GETİRDİK

Ekonomi Bakanı Zeybekci seçim bölgesi olan Denizli’de Pamukkale sanayi sitesi çalışanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltının ardından bir konuşma yapan Bakan Zeybekci, avlusunda bulundukları caminin bahçe duvarlarını el birliği ile kaldırarak herkese açık böyle güzel bir park haline getirdiklerini söyledi. 2004’den bu yana verdikleri her sözü yerine getirdiklerini söyleyen Bakan Zeybekci sanayi işçilerine şöyle sordu: “Denizli hak ettiğini alacak dedik, Denizli Ege’nin vizyon ili olacak dedik, Allah aşkına soruyorum verdiğimiz sözleri yerine getirdik mi getirmedik mi?” Bakanın bu sorusuna işçiler, “Yerine getirildi. Allah razı olsun” cevabıyla karşılık verdi.

BİZ MOTORU ÇALIŞIRKEN TAMİR ETTİK

Sanayi çalışanlarına “Soruyorum sizlere, en iyi siz bilirsiniz. Motor çalışırken tamir edilir mi?’ diye seslenen Bakan Zeybekci, şöyle devam etti: “Hayır. Ama biz bu şehri çalışırken tamir ettik. Örneğin suları, sular akarken tamir ettik.” Bakan Zeybekci Türkiye ekonomisinin ve Türkiye’nin dünya ile ilişkilerinin nerden nereye geldiği konularında da örneklerle değerlendirmelerde bulundu.

Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23