• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Yerlikaya'dan flaş Erdoğan ve sosyal medya açıklaması

Yeniakit Publisher
2023-10-01 14:05:00 -
Bakan Yerlikaya'dan flaş Erdoğan ve sosyal medya açıklaması

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan, bombalı saldırıya ilişkin flaş açıklamalar geldi. Yerlikaya, Ankara'daki terör saldırısı için, sosyal medyada paylaşım yapanları uyardı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

Yerlikaya, "(Ankara'daki terör saldırısına yayın yasağı) Sosyal medyadan görüntü paylaşanlarla ilgili soruşturma başlattık.Uyarıyorum, lütfen görüntüleri silsinler." açıklamasını yaparken, konu ile ilgili Başkan Erdoğan'ın da bilgilendirildiğini söyledi. 

İçişleri Bakanı Yerlikaya,"(Ankara'daki terör saldırısına yayın yasağı) Sosyal medyadan görüntü paylaşanlarla ilgili soruşturma başlattık. Uyarıyorum, lütfen görüntüleri silsinler." dedi.

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da saldırıyı kınadı

Soylu: Ülkemiz, milletimiz ve devletimiz terör örgütlerine ve teröristlere hiçbir fırsat vermeyecektir. Bu hain saldırıda teröristlerle çatışmaya giren Kahraman Polislerimize minnettarız. Yaralı Kahraman Evlatlarımıza acil şifalar diliyorum. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin.

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

götürün merkeze asosyalmedya terör destekçisi ahlaksızları

.........

Kartalbey

Artık bu katillere acıma ve merhamet gösterme dönemi bitmeli. Yani bu hainler sağ yakalanmamalı. Ben mecbur muyum kardeşim bu hainleri içeride beslemeye? Yakaladığın yerde öttürüp sonra da temizleyeceksin, başka yolu yok. Güvenlik güçlerimizin elleri dert görmesin. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Geberenlerin de ateşleri bol olsun, hiç dinmesin diyorum.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23