• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Yerlikaya İliç'ten kötü haberi duyurdu! 'Yeni risk var'

Yeniakit Publisher
2024-02-18 22:50:00 - 2024-02-18 22:56:57

Erzincan İliç'te meydana gelen toprak kaymasına ilişkin açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Yeni toprak kayması riski var. Hepimizde büyük bir hırs ve azim var. En büyük amacımız bir an önce müjde vermek" dedi.

Erzincan'da altın maden ocağında yaşanan heyelanda bugün 6'ncı gün geride kalırken İliç'te bulunan ekipler, hummalı bir çalışma yürütüyor.

Toprak altında kalan 9 işçiye ulaşmak için büyük bir mücadele ortaya koyuluyor. İlk andan itibaren bölgede bulunan ve gelişmeleri yakından takip eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son durumu değerlendirdi..

"Yeni toprak kayma riski var"

CNN Türk canlı yayınına katılan Bakan Yerlikaya, çalışmaların büyük bir hızla sürdüğünü belirterek yeni bir toprak kayması riskinin olduğunu söyledi..

Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

Bizim zamanla yarışmamız lazım, çok dikkatli olmamız lazım. Yeni toprak kayması riski var. Her iki tepeye de jeoradarlar koyduk. Bir yandan iş sağlığı güvenliği, bir yandan da zamanı olabildiğince en verimli kullanmanın yarışını yapıyoruz.

Hepimizde büyük bir hırs ve azim var. En büyük amacımız bir an önce müjde vermek. Bizim için durmak yok. Dualar ve sabırla bizi beklemeleri lazım.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Oktay

Bana göre halen risk var orada bikinci bir ekip zemin saglamlastieilmasi yapmasi lazim tekrar toprak kaymasi olabilir önce iş güvenliği

Gültekin

SAYIN İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA'YA, MADEN OCAĞINDAKİ TOPRAK KAYMASI VEYA HALA RİSK TAŞIYAN TOPRAK DEPOLAMA SİSTEMİ, NASIL YAPILMIŞ Kİ TEDBİR, ÖNLEM, OLUŞABİLECEK RİSKLERİ ORTADAN FİRMA NASIL TEDBİR ALARAK YAPMAMIŞTIR, ŞİRKETİN UZMANLARI BUNUN HESABINI NASIL YAPMAZLAR DA RASGELE TOPRAK DEPOLAMA YAPILMIŞTIR, KUSURLU OLANLAR KESİNLİKLE CEZALANDIRILMALIDIR, SEN MADEN ÇIKARAIP PARA KAZANACAKSIN, TEDBİR ALMAYACAKSI VEYA UMURSAMAYACAKSIN OLMAZ, AKSİ HALDE BU OLAYLAR DEVAM EDER.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23