• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Yerlikaya duyurdu! Esenyurt'taki kan donduran cinayete ilişkin sıcak gelişme!

Yeniakit Publisher
2023-07-31 18:37:00 - 2023-07-31 19:07:43
Bakan Yerlikaya duyurdu! Esenyurt'taki kan donduran cinayete ilişkin sıcak gelişme!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Esenyurt'taki tekel bayisine saldırıyı gerçekleştirilen saldırganların tamamının gözaltına alındığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesi'nde meydana gelen olayın şüphelilerinden T.Ö. ve A.Ö. de yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonrası olayın şüphelilerinden M.Ö ve S.Ö.’den sonra T.Ö. ve A.Ö. de yakalandı. Olayla ilgili şüphelilerin tamamı gözaltında. Bu konu ile ilgili sosyal medya paylaşımında bulunan 35 bin 368 hesap arasından 9 bin 220 hesabın bilgisayarlar tarafından yönetilen bot hesap, 5 bin 136 hesabın FETÖ bağlantılı hesap ve 2 bin 898’inin ise PKK bağlantılı hesap olduğunu tespit ettik. Olumsuz algı oluşturmak için boşuna çabalamayın. Güvenlik güçlerimiz, toplum düzenini bozanları ve suç işleyenleri hukuk önüne çıkartmaya kararlıdır. Suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız devam edecektir" ifadelerine yer verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Sayın Yerlikaya, kolluk kuvvetleri toplumun huzurunu bozanları yakalayıp da, adaletin önüne çıkarması yeterli değildir, doğru olan yöntemler üzerinde durabilirsek bu olayların oluşmasını da engellemiş oluruz. As olan bu olayları yapma cesaretini yasalarımızdaki boşluklardan kaynaklandığı kesin olarak bilinmediği sürece böylesi olayları, yalnız Tavşan kaç, Tazı tut şekline devam etmesine sebeptir. YASALARDAKİ BOŞLUKLARI TAMAMLAYALIM İŞİN ASLI VE ÇÖZÜMÜ BUDUR.

Serhat

İdam artık korkar olduk adalete güvenmiyoruz af istemiyoruz herkez yaptığının cezasını çeksin akp yede güvenim kalmadı şahsen bunları da dışarı salarlar idam çıkmalı bu çete imha edilmeli bunlar canavar bunlar insan değil bu çete vahşi idam istiyoruz akp den halk olarak
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23