• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Tunç Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki Türkiye'nin Gazzeli mazlumlar için çabalarını anlattı!

Yeniakit Publisher
2024-04-09 02:49:00 -
Bakan Tunç Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki Türkiye'nin Gazzeli mazlumlar için çabalarını anlattı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye'nin Gazzeli mazlumlar için mücadelesini anlattı.

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında katil İsrail'i eleştirerek, "İşgalci İsrail, 7 Ekim’den bu yana Gazze’de insanlığın gözü önünde uluslararası hukuku ayaklar altına almakta, savaş suçu işlemektedir. Sivillerin üzerine bombalar yağdırarak soykırım yapmaktadır. İsrail’in hain saldırılarında çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 33 binin üzerinde Filistinli kardeşimiz hayatını kaybederken 76 bine yakın Filistinli kardeşimiz yaralandı." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çabaları!

Türkiye’nin, her zaman Filistinlilerin yanında yer aldığını belirten Bakan Tunç, "Uluslararası sistem, sözde demokrasi ve insan hakları savunucusu ülkeler, işgalci İsrail’in katliamlarına sessiz kalırken ve zalimlerin yanında saf tutarken; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki Türkiye, masumların ve Filistinli kardeşlerinin yanında yer almaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımız nerede olursa olsun her platformda ‘Dünya 5’ten büyüktür’ ve ‘Daha adil bir dünya mümkün’ diyerek yaşananlara karşı tüm dünyanın kayıtsız kalmaması gerektiğini vurgulamıştır" ifadelerini kullandı.

'Türkiye yardımda birinci olmuştur'

Bakan Tunç paylaşımına Türkiye’nin Gazze’ye en çok yardım gönderen ülke olduğunu vurgulayarak devam etti:

Gazze’de ateşkes önerileri ve insani yardım önergeleri reddedilirken, Türkiye Filistinli kardeşlerine yardım göndermek için mücadele etmiştir. Türkiye, Gazze şeridine en çok yardım gönderen birinci ülke olmuştur. Türkiye olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde dünyada hakkaniyeti savunmaya devam edeceğiz. Filistinli kardeşlerimizin destekçisi olmayı sürdüreceğiz. Daima mazlumun ve mağdurun yanında yer alacak, dünyada barışı, huzuru ve adaleti savunacağız.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Emekli

Ne oldi hukumet yetkilikeri paxalarimi tutustu hepsi gazzeli oldi iki gosteri yapildi ya sen yandas gazze de gazze demeyi basladin sexim bitti belediyelerden sermaye akmayacak hukumete sarilayim dedin herhal hamasin yaptigini 2.5 milyon gazzeli cekiyor acisini ama yoneticileri aileleri ile baska yerlerde yasiyorlar tuzlari kuru okan cocuklara ve kadinlara oldu iki ticaret yapacaksiniz diye serbest piyasa ekonomisini syrdunuz piyasaya s9karim ticaretine israil ile tum iliskileri kesecektiniz ama maakesef gobekten baglisiniz ekonomiyide becerenediniz en iyi yapacaginiz sey derhal erken secim karari almalisiniz ve ulkenin hayri icin siyasettende istifa ediniz emekliyi asgari ucretliyi fakir halki dahada beter bir iktidar bu ulkeye gelmedi artik sizleri gormek te ustemiyorum labet olsun sizin gibi muslumanim diye gexinenlere

OMUT

Vay beee girişimler artırmıştır. Ya sizler nasıl uyuyorsunuz yiyip içiyorsunuz bu gazze halkı bu haldeyken.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23