• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Soylu'dan Diyarbakır'daki saldırıya ilişkin açıklama

Yeniakit Publisher
2022-12-16 07:42:00 -
Bakan Soylu'dan Diyarbakır'daki saldırıya ilişkin açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır’da göreve giden polis aracına yönelik düzenlenen bombalı saldırıya ilişkin, “Tedbiren polis arkadaşlarımız hastaneye götürülmüşler ve ayakta tetkikleri yapılmıştır. Olayın faili olduğu değerlendirilen iki kişi gözaltına alınmıştır” açıklamasında bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Diyarbakır’da göreve giden polis aracımız geçerken 05.10'da park halindeki araçta patlama meydana gelmiştir. Tedbiren polis arkadaşlarımız hastaneye götürülmüşler ve ayakta tetkikleri yapılmıştır. Olayın faili olduğu değerlendirilen iki kişi gözaltına alınmıştır. Geçmiş olsun” açıklamasında bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yuzarsif

Bakan soylu oraya buraya laf yetiştireceğine ayakkabı numaralarına kadar biliyoruz dedikten sonra ülkede 2 kere bomba patladı tarih en kötü iç işleri bakanı akp ye çok zarar veriyor

Harun Yusuf Nuhhan

15 Temmuz 2016 sonrası fetöden atılan avukat savcı hakim, kanun boşlukları ile kücük orta derecede ki esnafı yok edip siyonist oyunculara yol acıp enflasyonu körüklediler. Adliyeler fetöcu faturasiz belgesiz icralarla doldu taştı. Halkı korkutma incitme adına hala bir tezgah var, hırsız soysuz gasbcı ne hikmet se ceza almadan adliyeden cıkar oldular, Ülkenin önde giden market sahiblerinin kime güveniyor iseler hakından gelinemiyor hiçbir şey yapılamıyor, karşısına marketler kuruluyor, otomotivciler karaborsacılar istedigi gibi at oynattı ne hikmetse Abd maliye bakan yardımcısı bizim maliye bakan yardımcı ile ne sıfatta görüştü ise otomotiv fiyatları hala yükselişte, Her tedbir covitte destek verilen firmalar mütahitler hala fiyat fiyat bindiriyor kiraci ev sahibi kavgası devam ediyor, ülkemde görülmeyen bir elin yönetiminde kaoslar entrikalar resmen devam ediyor, reisin yurt icı ekibinden hiç kimsenin gıgı cıkmıyor örnekler cok işiçleri bakanımız geceyi gündüzü karıştırdı evini unuttu.  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23