• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Soylu'dan 28 Mayıs mesajı! 'Bugünlere gelene kadar çok bedeller ödedik'

Yeniakit Publisher
2023-05-23 23:01:00 - 2023-05-23 23:47:11
Bakan Soylu'dan 28 Mayıs mesajı! 'Bugünlere gelene kadar çok bedeller ödedik'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Tam 21 yıldır bu ülkenin istikrarına, bu ülkenin güvenliğine, bu ülkenin kalkınmasına emek verdik. Şimdi birilerinin pazarlığına bu ülkeyi verebilecek durumda değiliz” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehit ve gazi aileleriyle düzenlenen programda bir araya geldi.

Programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bakan Soylu, "Bu günlere kolay gelmedik. Sizler evlatlarınızı şehit verdiniz. Gazilerimiz canlarını ortaya koydular Yüz yıl önceki büyüklerimiz savaş meydanlarında Ezan-ı Muhammed'in bu ülkede hür ve özgür okunması için, hilalin ve yıldızın, ay yıldızın bu ülkede nazlı nazlı dalgalanması için şehit oldular. Yüz yıl boyunca bu ülkede terörle mücadeleden tutun kalkınma mücadelesine kadar hesap edemeyeceğimiz kadar bu ülke emek verdi." dedi.

"Bugünlere gelene kadar çok bedeller ödedik. Çok sıkıntılar çektik" diyen Bakan Soylu, sözlerine şöyle devam etti:

Bu ülke İstiklal Marşı’nı kolay yazmadı. Bizi 5 vakit ezan sadece ibadete çağırmıyor. Bizi vatan, aile, ülke, ailemizin çocuklarımızın insanlarımızın şehitlerimizin, gazilerimizin sevgisine çağırıyor. Şimdi birilerinin pazarlığına bu ülkeyi verebilecek durumda değiliz. Ben çok iyi hatırlıyorum. Zeytindalı Harekatından önceydi. Milli güvenlik kurulundaydık. Sayın Cumhurbaşkanımıza bilgi verirlerken dediler ki ‘eğer biz Afrin'e girersek Amerika bizim mühimmatımızı keser’. Dediler ki ‘eğer biz Afrin'e girersek Kanada bizim insansız hava araçlarımızın kamerasını vermez’. Dediler ki ‘eğer biz Afrin'e girersek Almanya bize leopar tanklarını kullandırmaz’. Cumhurbaşkanımız kafasını kaldırdı. ‘Almanya'nın leopar tankı varsa eğer, Amerika'nın mühimmatı varsa Kanada'nın kamerası varsa benim de Allah'ım var’ dedi. ‘Ben sabah Afrin’e gireceğim o teröristleri oradan temizleyeceğim benimle gelen gelsin’ dedi. Ve teröristler temizlendi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

SAYIN SOYLU BU GERÇEKLERİ VE BUNA BENZER HAKİKATLERİ MUTLAK MİLLET İLE PAYLAŞIN Kİ, BU HALK GERÇ.EK LİDERLERİNİ YAKINDAN TANIMIŞ OLSUN, ABD'NİN GÜCÜ VARSA, ALMAN'IN LOOPAR TANKI VARSA, KANADA'NIN KAMARASI VARSA, BÜTÜN BUNLARIN SAHİBİ OLAN ALLAH, DAVASINI GÜDENLERLE BERABER OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLEN LİDERİMİZİ GÜÇSÜZ KOYAR MI?, MAHCUP EDER Mİ? HİÇ GÜDDÜĞÜ DAVAYI YERE DÜŞÜR MÜ? ELBETTE HAYIR, NE MUTLU TÜRK MİLLETİNE Kİ ŞUURLU BİR DAVA LİDERİ VAR.

Akın

Yıllardan beri bi kandil kandil deyip duruyonuz ...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23