• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Şimşek: Rasyonel politikalar meyvelerini vermeye devam ediyor.

Yeniakit Publisher
2023-07-29 08:33:00 -
Bakan Şimşek: Rasyonel politikalar meyvelerini vermeye devam ediyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye’nin risk primindeki düşüşe dair "Rasyonel politikalar meyvelerini vermeye devam ediyor." dedi.

Türkiye'nin CDS'i, 398 baz puanla yaklaşık son 2 yılın en düşüğüne geriledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de sosyal medya hesabından paylaştığı grafikle, Türkiye'nin risk priminin düştüğüne işaret ederek şu ifadelere yer verdi:

"Rasyonel politikalar meyvelerini vermeye devam ediyor…
Mayıs ayında 700 baz puana yükselen CDS’ler (risk primi - Türkiye'nin dolar cinsinden kredi iflas riskini gösteren beş yıllık kredi temerrüt takası) bugün 400 baz puanın altını gördü."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Burak

Cumhur ittifakının arkasında kapı gibi duran emeklilere yapılan bu zulümü neyle açıklayabilirsiniz. yılbaşında iyileştirme yapılacakmış.kim öle-kim kala. bu ekonomik darbeyi öyle şiddetli hissettikki yerlerimizden kıpırdamayacak hale geldik. bir tarafa 8 bin vermek (helali hoş olsun- gözü olanın gözüde çıksın.) diğer tarafa ,yani emeklilere;filyostaki havagazıda neyin nesi. çok çok ayıp edildi, emekliler resmen yerin dibine girdi. bu insanların okuyan çoluk çocuğu yokmu.. marketlerde fiyatlar çekirge gibi yerinde durmuyor. MEYVE DEDİĞİNİZ benzin-mazot scud füzesi gibi yetişebilene aşk olsun. benzin mazot uçarken.. diğer tedarik zincirlerinin yerinde durması mümkünmü.. otomatikman bütün her şeyy yükselişte.. emekliye verilen %25 mi...o da neee... cebimize girmeden eriyip gitti. resmen ezdiler bizi... bu yük bu sefer çok çok ağır geldi. biz emekliler yinede vefalıyızdır. 1980 öncesini gören milyonlar cumhur ittifakından yana dik durdu. Bu sevginin bu inanmışlığın karşılığı böyle olmamalıydı. aldatılmış hissi çok ağır basıyor. Bu durumu bi türlü kabullenemedik dersek daha doğru olur.açıkcası gönüller yaralı ve o şarkıdaki gibi aynalar kırık şimdi. SİZİN YEDİĞİNİZ MEYVE OLSUN ; BİZ KAZIK YEMEYE DEVAM EDİYORUZ.

ihsan kastamonu

zengine akdarıldı zengin mevcut malı parası 3e 5e 10a katlandı bütün çekilen krediler altın dolar ev araba tıraktör kamyon vs yatırıldı garibin eski modelbir arabası 2nci mtv ne tabi devlet sanki takib edemiyor havası veriliyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23