• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Koca isyan etti! 'Harekete geçilmesi için daha fazla ne olmalı?'

Yeniakit Publisher
2023-11-03 21:47:00 - 2023-11-03 21:51:12
Bakan Koca isyan etti! 'Harekete geçilmesi için daha fazla ne olmalı?'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İsrail'in Gazze Şeridi’ndeki Şifa Hastanesi’nin bahçesinde bulunan ambulans konvoyuna düzenlediği saldırıya ilişkin, “İçinde hastalar ve yaralılar olan ambulanslar saldırıya uğradı. Uluslararası toplumun harekete geçmesi için daha fazla ne olmalı?” dedi.

Sağlık Bakanı Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

“İçinde hastalar ve yaralılar olan ambulanslar saldırıya uğradı. Uluslararası toplumun harekete geçmesi için daha fazla ne olmalı? İsrail’in sağlık kuruluşlarına, hasta ve yaralı taşıyan ambulanslara yönelik utanç verici, insanlık dışı olmakla bile tarif edilemeyecek saldırıları devam ediyor.

Bugün, durumları kritik olan, Refah sınır kapısından Mısır’a transfer edilmeyi bekleyen hastalar ve yaralılar, Şifa Hastanesi önünde transfer için gelen ambulansların içerisinde saldırıya uğradılar. Biz, durumu kritik olan Gazzeli kardeşlerimizi tedaviye ulaşabilmeleri için ülkemize transfer etmeye hazır olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz. Bu hedef gözetmeyen saldırıların bir an önce durdurulması için uluslararası toplumun harekete geçmesini talep ediyoruz”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Müslümanlar kardeştir

bakanım boş ver onların harekete geçmesini zaten bütün emperyalistler savaş araçları ile körfezi çevrelediler bu gazzenin savaşı değil bütün Müslüman coğrafyasına açılmış bir haçlı seferi bunca ihası ihası sidası atağı füzeleri vs vs vs hanki günler için yaptık sadece her gün övünmek içinmi biz islam dünyasının lokomotifiyiz

hasel

Evet doğru.Harekete geçilmesi için daha ne olmalıdır.Demek kolayda,bunu ABD ye kim anlatacak.Bu savaşın ssorumlusu başta ABD dir.Ona söyleyebiliyormuyuz.Veya söylersek,anlıyor mu?esas mesele orda.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23