• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Fidan'dan yüce Kur'an'a yönelik saldırıya ilişkin hamle!

Yeniakit Publisher
2023-07-21 21:22:00 - 2023-07-21 21:33:10
Bakan Fidan'dan yüce Kur'an'a yönelik saldırıya ilişkin hamle!

İsveç'in Irak Büyükelçiliği binası önünde yüce Kur'an'a yönelik saldırıyı değerlendiren Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı'nın toplanacağını söyledi.

Irak Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan ve Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri ile telefonla görüşen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan kritik açıklamalarda bulundu.

İsveç'in Irak Büyükelçiliği binası önünde yüce Kur'an'a yönelik saldırıyı değerlendiren Bakan Fidan, "Kur'an-ı Kerim'e yapılan saldırılara İslam dünyası olarak organize bir tepki koymadığımız sürece batılı ülkeler bunun farkına varmayacak." dedi.

Bakan Fidan saldırıya karşın alınan kararı şöyle duyurdu:

İslam İşbirliği Teşkilatı'nı toplayıp somut olarak hangi adımları atabileceğimizi konuşacağız.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mesut SARP

Kutsal kitaplara saldırı ve insanların inançlarına ağır saygısızlıklar özgürlük veya demokrasi nedeni gösterilip makul kabul edilemez. İsveç devletinin iki buçuk çapulcunun rezil davranışlarına seyirci kalması İslam'a karşı kışkırtıcılığının belirgin bir simgesidir. Ülkemizin yapacağı İslam Birliği kararını beklemeksizin İsveç'in mecliste NATOya alınmasını red etmektir.

İsmail

Aslında İsveç natoya girmek istemiyor öyleşiklen bu iki sapkınları kullanıyor öyliklenntürkiye engelleyecek sonra türkiyeyi kötüleyecek böylelikle bir taşlan iki kuş vuruyor .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23