• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Fidan'dan İsrail'e tepki: Cumhurbaşkanımız insanlık vicdanının sesi olmuştur

Yeniakit Publisher
2024-07-29 02:43:00 -
Bakan Fidan'dan İsrail'e tepki: Cumhurbaşkanımız insanlık vicdanının sesi olmuştur

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'e tepki olarak, "Cumhurbaşkanımız insanlık vicdanının sesi olmuştur. Bu haklı sesi bastırmak isteyen, başta İsrail olmak üzere uluslararası siyonist çevreler büyük bir telaş içindeler." ifadesini kullandı.

Bakan Fidan, X sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda, İsrailli bazı yetkililerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef olan söylemlerine ilişkin tepki gösterdi.

"Cumhurbaşkanımız insanlık vicdanının sesi olmuştur. Bu haklı sesi bastırmak isteyen, başta İsrail olmak üzere uluslararası siyonist çevreler büyük bir telaş içindeler." ifadesini kullanan Fidan, tarihin bütün soykırımcılar ve destekçileri için aynı şekilde sonuçlandığını hatırlattı.

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, sosyal medya hesabında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan iftira ve hakaret içeren paylaşım yapmıştı.

Kaynak: AA

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdüsselam Efe

بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمه الله وبركاته. Allahın adı ile rahman rahim. ISRAIL HAKLI? Ikibuçuk milyar islam alemi uyursa, işte o da böyle yapar. Türkiye, Gazze yerine Somali'ye Asker gönderirse işte o da böyle yapar. Allah aşkına susturan yok mu şu israil denen Melun u. Allah teâlâ cümlemizi rahmeti ile uyandırsın âmin bi hürmeti Taha ve Yasin. 19. 7 . 2024 Abdüsselam EFE

Ahmet

Güçsüz bir ülkeyiz doğruları konuşalım artık .yalan dolanla bir yere kadar gerçekler kinarim kinadim vicdansızlar vicdansizlik kâfire sen niye böylesin falan filan zar zurt işleri birakalum. yeni hir sayfa acamadik gitti..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23