• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Fidan'a 3 mevkidaşından tebrik!

Yeniakit Publisher
2023-06-15 23:58:00 - 2023-06-16 01:17:58
Bakan Fidan'a 3 mevkidaşından tebrik!

Yeni dönem Cumhurbaşkanlığı kabinesinde Dış İşleri Bakanı olarak yer alan Hakan Fidan, üç mevkidaşı tarafından tebrik edildi.

Fransa Dışişleri Bakanı Catherine Colonna, İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen ve Arnavutluk Avrupa ve Dışişleri Bakanı Olta Xhaçka, Bakan Fidan'ı kutladı.

Dışişleri Bakanlığından yapılan bilgilendirmeye göre, Bakan Fidan, Colonna, Cohen ve Xhaçka ile ayrı ayrı telefonda görüştü.

Görüşmelerde mevkidaşları Fidan'ı yeni görevi nedeniyle tebrik etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah Biri

Maşallah öyle bir Fidanki büyuyünce Tüm Türk halkı ve torunlarimız yillarca gölgesinde huzur guven rahatlık icinde oturup reisleri ve yurt dışı ekibini anlatacaklar ve destanlaşacaklat ALLAHIN IZNİ İLE. Bugünü gösteren rabbime hamd olsun. Reisin yurt dişı ekibinin Hakan bakanım Soyun neslin huzur ve güvende olsun. Ne hikmetse alınmasinlar reisin yurt ici ekibi hep fiyasko nazar degiyorlar galiba reise yurt ici ekibi secerken gecen dönemde enflasyonu stadda mac izler gibi izlediler

Suleyman Ferit

Kuvvetini mazluma değil, zalime kullan! demiş ya HACI BEKTAŞİ VELİ HZ. işte sen mazlumun güveni zalimin ecelisin be başkan. Rabbim uzun hayirli ömür versin Tum kaza bela komplolardan korusun. 6. Hissin kuvvetli ve dogru karar ver hic yanilmayasinki ülkemde dalgalanan Albayrak da her şehidin kanı sana şefaat etsinn. Ezanlar susmasın pkk pyd yurt ici yurt dişı vatan haini kalmasın. Uzun bereketli sagliklı huzurlu bir ömürden sonra Son nefeste rabbim imanla nebi s.a.s kucaginda rahmani rahime kavuşasın. Osman beyden Abdulhamit han hz kadar tum padişahlarla nebim Muhammed Mustafa s.a.s komşu olasın. AMİN AMİN AMİN
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23