• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Bozdağ'dan Gülşen'e tepki: Çağdışı zihniyet!

Yeniakit Publisher
2022-08-25 12:52:00 - 2022-08-25 13:50:09
Bakan Bozdağ'dan Gülşen'e tepki: Çağdışı zihniyet!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İmam Hatiplileri hedef alan açıklamalarıyla nefret söyleminde bulunan Gülşen'e tepki gösterdi.

Batı ahlaksızlığını millete empoze etmeye çalışan Gülşen, sahnede "İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" sözleriyle sınırları aştı. Gülşen'in hadsiz sözlerine vatandaşlardan tepki yağdı. Twitter'da Gülşen'in tutuklanması için açılan hashtag gündemin ilk sıralarına yerleşti.

Adalet Bakanı Bozdağ da nefret söyleminde bulunan Gülşen'e sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla tepki gösterdi.

"Çağdışı zihniyeti şiddetle kınıyorum"

Bakan Bozdağ açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

İmam Hatip Liselerine ve İmam Hatiplilere karşı iftira, kin, nefret ve ayrımcılık yapan, bunu da ilericilik zanneden, esasında ilkellikten başka hiçbir anlam taşımayan bu çağdışı zihniyeti şiddetle kınıyorum. Sanatçı kisvesi adı altında kin, nefret ve ayrımcılık dili kullanarak halkın bir kesimini diğer kesimine karşı tahrik etmek, sanata ve sanatçılara da yapılmış saygısızlıktır. Hiç kimsenin halkımız arasında kin, nefret, düşmanlık ve ayrımcılık yapma hakkı ve hürriyeti yoktur.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

tunas

Belli bir görüşte olan bir gruptan, kötü örnekleri toplayıp, dindarlara, İHL mezunlarının tamamına dil uzatan, geçimini çıplak bedenini sergileyerek sağlayan bu bu kadıncağız inşaallah hidayete erer, bu dünyadan mevcut haliyle göçüp gitmez.

Okur

Devlet bu azgın azınlığa karşı milleti korumalı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23