• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin MHP'den açıklama!

Yeniakit Publisher
2024-06-25 13:20:00 - 2024-06-25 16:18:41
Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin MHP'den açıklama!

Bugünkü grup toplantısında konuşmasını oturarak yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin partisinden açıklama geldi.

Partisinin grup toplantısında gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup salonuna yaklaşık 15 dakika geç geldi. Tansiyon sorunu yaşadığı öğrenilen Bahçeli'nin odasından çıkıp grup toplantısının yapıldığı salona gittiği esnada yürümekte zorlandığı görüldü.

Kürsüde bir ilke imza atarak konuşmasını oturarak yapan MHP lideri Bahçeli'nin prompter yerine elindeki kağıtları kullanması da dikkat çekmişti.

Yalan çukuru sosyal medya platformlarında, Bahçeli'nin sağlık problemi yaşadığı yönünde iddialar hızla yayıldı. MHP kaynaklarından yaşanan durumla ilgili açıklama gecikmedi.

Yapılan açıklamada, MHP lideri Bahçeli'nin grup toplantısı öncesinde küçük bir tansiyon problemi yaşadığı ve şu anda herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığı ifade edildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mustafa

Allah CC acilen şifa versin Iyi bir lider güzel bir başkan Bahçeli'nin sayesinde Türkiye Büyük hayinlikleri betraf ettiler. Milletine dinine toprağına bağlı lider. Keşke CHP de başbuğ gibi biri çıksa Türkiye cennet olurdu maalesef ki CHP'de omurgasız politika ve omurgasızlar diyarı oldu.

Pençe

Güzelim ülkenin halinin özeti maalesef adamların ayakta duracak mecali yok 85 milyon insanı yönetiyorlar nedir bu hırs kardeşim hayat bir nefes bırakın gidin de memleketin önü ufku açılsın biri ayakta uyur diğeri ayakta duracak hali yok ayıp ayıp bu kafalarla memleketi ve insanları yoksullaştırdınız Kral ÇIPLAKTIR artık
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23